FİFA 24 (EA Sports FC 24) ne zaman çıkıyor? Oyun tutkunlarının merakla beklediği tarih belli oldu…

Güncelleme Tarihi:

FİFA 24 (EA Sports FC 24) ne zaman çıkıyor Oyun tutkunlarının merakla beklediği tarih belli oldu…
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2023 11:21

Futbol dendiğinde akla ilk gelen oyunlardan olan Electronic Arts tarafından geliştirilen EA Sports yeni ismiyle çıkmaya hazırlanıyor. FİFA lisansının sona ermesinin ardından popüler futbol oyunu farklı bir isimle oyun severlerin beğenisine sunulacak. Electronic Arts Nisan ayında EA Sports’un yeni logosunu tanıtmış ve oyunun EA Sports FC 24 olarak piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. FİFA 24 olarak beklenen EA Sports FC 24’ün çıkış tarihi belli oldu. Peki FİFA 24 (EA Sports FC 24) ne zaman çıkıyor? İşte, oyuna ilişkin gelen son bilgiler…

Haberin Devamı

EA Sports FC 24 için heyecanlı bekleyiş başladı. Oyun tutkunları, oyunun grafikleri, farklı oyun modları ve diğer detayları merakla takip ediyor. Dünyanın en çok oynanan futbol video oyunu bu yıl farklı bir isimle karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz yıl tanıtılan seri gibi oyunda standart ve nihai sürümlerin olacağı Ultimate sürümünün sahiplerinin 7 gün daha erken erişebileceği açıklandı. Oyunda yeni özelliklerin, kontrol hareketlerinin ve grafiklerin olması bekleniyor. Peki Peki FC EA Sports FC 24 çıkış tarihi belli oldu mu? İşte, oyunun çıkış tarihi…

FİFA 24 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

EA Sport ve FIFA arasındaki anlaşmanın sona ermesiyle yeni seri FC 24 adıyla oyun severlerinin karşısına çıkacak. EA Sports FC 24'ün çıkış tarihi 29 Eylül 2023 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

FC 24 tanıtımı EA Sports tarafından YouTube üzerinden 13 Temmuz'da gerçekleştirildi.

Yeni ismi ile EA Sports FC 24, 1.199,99 TL'lik ön sipariş fiyatıyla Steam'in en çok satan oyunlar listesine yedinci sıradan girdi.

Yeni oyunun öne çıkan özelliklerinden bir tanesi ise cinsiyet eşitliğini öne çıkartan yeni kadın futbolu özellikleri. Bir süredir bünyesinde kadın futbol takımlarını barındıran FIFA'nın yeni oyununda oyunseverler, kadın ve erkek futbolcuları aynı takım içerisinde karşılıklı oynatabilecek.