Felahiye Belediyesi hangi partide? Kayseri Felahiye Belediye Başkanı kimdir? 2019 Felahiye yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Felahiye Belediyesi hangi partide Kayseri Felahiye Belediye Başkanı kimdir 2019 Felahiye yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 18:58

Felahiye Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Felahiye yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Kayseri Felahiye Belediyesi hangi partide? Felahiye Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Kayseri Felahiye Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Felahiye Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Felahiye yerel seçim sonuçları 2019

FELAHİYE BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Felahiye için 4.152 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Vural Coşkun %43.8 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Felahiye Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

FELAHİYE BELEDİYE BAŞKANI VURAL COŞKUN KİMDİR?

Vural Coşkun, 1964 yılında Küçük Toraman beldesinde dünyaya geldi. İlkokulu Kepiç köyünde tamamladıktan sonra eğitimine Kayseri’de devam etti ve ortaokulu başarıyla bitirdi. Lise yıllarını ise Felahiye Lisesi’nde geçirdi. Günlerini Felahiye ilçesi ve çevresindeki köylerde, tarımla uğraşarak geçirdi. Bu topraklarda çiftçilik yaparak yaşamını sürdürdü ve Felahiye’nin en büyük çiftçilerinden biri haline geldi. Evli olan Vural Coşkun’un altı çocuğu bulunmaktadır.