Elon Musk Mark Zuckerberg kafes dövüşü nerede ve ne zaman yapılacak? İş ciddiye bindi!

Güncelleme Tarihi:

Elon Musk Mark Zuckerberg kafes dövüşü nerede ve ne zaman yapılacak İş ciddiye bindi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2023 10:42

Elon Musk Mark Zuckerberg kafes dövüşü, sosyal medya atışmasıyla başlayıp ringe doğru çıkıyor. Sosyal medya devlerinden X'in sahibi Elon Musk, Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşü hakkında nerede yapılacağına ilişkin yeni paylaşım yaptı. Peki, Elon Musk Mark Zuckerberg kafes dövüşü nerede ve ne zaman yapılacak? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Elon Musk ve mark Zuckerberg arasında sosyal medyada başlayan kafes dövüşü iddiaları, gerçeğe dönüşüyor. İlk başlarda iddia olarak konuşulan dövüş, son dönemde ciddileşmeye başladı. Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafes dövüşü ile ilgili detayları paylaştı. Zuckerberg ise dövüşe hazır olduğunu fakat Musk'tan bir teyit alamadığını açıkladı. Peki, Elon Musk – Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak?

ELON MUSK MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ NEREDE VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Musk, Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşüne ilişkin paylaşımında, "Kamera çerçevesindeki her şey Antik Roma dönemindeki gibi olacak, yani hiçbir şey modern olmayacak. İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile konuştum. Destansı bir yer üzerinde anlaştılar" dedi. Bu paylaşımla dövüşün İtalya'da olacağını duyurmuş oldu.

Haberin Devamı

Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü, Twitter adının değişmesi sonrasında X ve Meta platformlarından canlı yayınlanacak. Zuckerberg ve Musk arasındaki kafes dövüşü ne zaman yapılacak, kesin açıklama henüz yapılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası: