Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında oynanacak kafes dövüşü ile ilgili detaylar ortaya çıktı! Ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında oynanacak kafes dövüşü ile ilgili detaylar ortaya çıktı Ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2023 16:04

Dünyanın en zengin iş insanları arasında yer alan Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşüne çıkıyor. Bir tarafta Twitter, Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin sahibi Elon Musk, diğer tarafta ise Facebook, Instagram ve WhatsApp’ı çatısı altında tutan Meta şirketinin sahibi Mark Zuckerberg, kafes dövüşünde kozlarını paylaşacak. İlk başlarda iddia olarak konuşulan dövüş, son dönemde ciddileşmeye başladı. Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafes dövüşü ile ilgili detayları paylaştı. Zuckerberg ise dövüşe hazır olduğunu fakat Musk'tan bir teyit alamadığını açıkladı. Peki, Elon Musk – Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşünün detayları netleşmeye başladı. İlk başta iddia ve şaka olarak ortaya atılan ve gittikçe ciddileşmeye başlayan Elon Musk – Mark Zuckerberg kafes dövüşü tüm dünyada büyük bir dikkatle takip ediliyor. Bir tarafta Tesla, SpaceX ve Twitter (X) şirketlerinin sahibi Elon Musk ve diğer tarafta WhatsApp, Instagram ve Facebook şirketlerinin sahibi Mark Zuckerberg’in yer alacağı dövüş eski ismiyle Twitter yeni ismiyle X platformu üzerinden yayınlanacak.

ELON MUSK - MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında oynanacak kafes dövüşünün detayları netleşmeye başladı. Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Zuckerberg ile yapacağı dövüşün nereden izleneceğini duyurdu. Musk, “Zuck v Musk dövüşü sosyal medya platformu X'te canlı yayınlanacak. Tüm gelirler gaziler için hayır kurumlarına gidecek" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Öte yandan Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki dövüşün İtalya'nın başkenti Roma'da yer alan 2000 yıllık Kolezyum'da yapılması bekleniyor. Dövüşün ne zaman yapılacağı ise henüz bilinmiyor. Kafes dövüşü tarihinin önümüzdeki günlerde duyurulacağı düşünülüyor.

 

MARK ZUCKERBERG: BEN 26 AĞUSTOS’TA DÖVÜŞE HAZIRIM

Twitter’ı satın alarak adını X’e çeviren Elon Musk, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’le yapacağı dövüşün X’te yayımlanacağını söyledi. Zuckerberg ise dövüşe hazır olduğunu, tarih olarak 26 Ağustos'u önerdiğini fakat Musk'tan bir teyit alamadığını açıkladı.39 yaşındaki Zuckerberg, Karma Dövüş Sanatları (MMA) eğitimi alıyor ve geçtiğimiz günlerde Jiu-Jitsu turnuvalarını kazandı. Musk ise, paylaştığı bir başka gönderide gün boyunca ağırlık kaldırdığını ve dövüşe hazırlandığını belirtmişti.

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında oynanacak kafes dövüşü ile ilgili detaylar ortaya çıktı Ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak