Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim 2022 Salı İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler listesi

Güncelleme Tarihi:

Elektrikler ne zaman gelecek 5 Ekim 2022 Salı İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler listesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 15:18

BEDAŞ ve AYEDAŞ planlı elektrik kesintileri resmi internet siteleri üzerinden listeliyor. Bazı ilçelerde arıza ve planlı bakım çalışmaları nedeniyle zaman zaman elektrik kesintisi yapılabiliyor. 5 Ekim Salı günü bölgesinde kesinti olup olmayacağını merak eden vatandaşlar, elektrik kesintisinin ne kadar süreceğini araştırıyor. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte 5 Ekim 2022 Salı İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler listesi...

Haberin Devamı

İstanbul'da belli bölgelerde planlı elektrik kesintileri yapılıyor. Elektrik dağıtım firmaları BEDAŞ ve AYEDAŞ, elektirik kesintilerini resmi internet siteleri üzerinden duyuruyor.

5 Ekim 2022 tarihinde elektrik kesintisi planlanan ilçeler şu şekilde: Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bağcılar, Bayrampaşa, Beyoğlu, Çatalca, Güngören, Esenyurt, Eyüpsultan, Küçükçekmece, Sarıyer, Sultangazi, Silivri, Şişli, Zeytinburnu.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektirik kesintileri ve arıza ile ilgili çalışmaları BEDAŞ yürütmektedir. Önceden planlanan elektrik kesintileri BEDAŞ internet sitesinden sorgulanabiliyor.

BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı için tıklayınız

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

Anadolu Yakası elektrik kesinti ve arıza ile ilgili durumlarla AYEDAŞ ilgilenmektedir. İstanbul Anadolu Yakası'nda planlanan elektirik kesintileri AYEDAŞ internet sitesinden sorgulanabiliyor.

Haberin Devamı

AYEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı için tıklayınız