Elazığ Merkez Belediyesi hangi partide? Elazığ Merkez Belediye Başkanı kimdir? 2019 Elazığ Merkez yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Elazığ Merkez Belediyesi hangi partide Elazığ Merkez Belediye Başkanı kimdir 2019 Elazığ Merkez yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 23:29

Elazığ Merkez Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Elazığ Merkez yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Elazığ Merkez Belediyesi hangi partide? Elazığ Merkez Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Elazığ Merkez Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Elazığ Merkez Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Elazığ Merkez yerel seçim sonuçları 2019

ELAZIĞ MERKEZ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Elazığ Merkez için 189.095 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Şahin Şerifoğulları %40.37 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Elazığ Merkez Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

ELAZIĞ MERKEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KİMDİR?

1980 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı. Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü tamamladı. Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde Yüksek Lisans eğitimi aldı.

BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nde 3 yıl süreyle uzman olarak çalıştı. Akaryakıt istasyonları ile inşaat ve güneş enerjisi sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yaptı. 2010 yılında Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevine seçildi ve 2018 yılına kadar bu görevi başarıyla yürüterek ilimiz spor kulüplerine sağladığı imkanlarla Elazığ’da sporun gelişimine büyük bir ivme kazandırdı. Ayrıca, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Üyeliği ve Tügva Elazığ İstişare Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde, AK Parti Genel Merkezi tarafından Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı gösterildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Elazığ Belediye Başkan adayı oldu.

Yapılan seçimlerde Elazığ halkının büyük teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen Şahin ŞERİFOĞULLARI, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

Elazığ Merkez seçim sonuçları 2024

Elazığ seçim sonuçları 2024

SEÇİM SONUÇLARI 2024

Haberin Devamı

SEÇİM SONUÇLARI