Çalışana 1000 TL'ye kadar elektrik ve doğalgaz desteği imkanı! AK Parti'li isim duyurdu! Doğalgaz ve elektrik desteği veren işverene vergi indirimi!

Güncelleme Tarihi:

Çalışana 1000 TLye kadar elektrik ve doğalgaz desteği imkanı AK Partili isim duyurdu Doğalgaz ve elektrik desteği veren işverene vergi indirimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2022 23:30

Doğalgaz ve elektrik desteği başvuruları devam ederken önemli açıklama geldi. Doğalgaz ve elektrik desteği için işverenlere vergi indirimi duyurusu, AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş tarafından duyuruldu. Çalışanlarına 1000 TL'ye kadar doğalgaz ve elektrik desteği veren firmalara gelir vergisi ve sigorta priminde indirim yapılacağını duyuran Elitaş, bu konunun torba kanunun içerisinde yer aldığını açıkladı. İşte, Elitaş'ın o konu hakkında vermiş olduğu demeç

Haberin Devamı

Doğalgaz ve elektrik desteği için açıklama yapan Elitaş, şu ifadelerde bulundu;

"Hem işverenler hem çalışanlar rahatlığa ulaşmış olacaklar. Kanunun yürürlülük tarihinden itibaren 1 Temmuz 2023 tarihine kadar işverenler çalıştıkları kişilere elektrik/doğalgaz yardımı yaparsalar vergi indirimi alacaklar.

İşverenler 1 Temmuz 2023 tarihine kadar 1000 liraya kadar yaptıkları yardımlarla gelir vergisi ve sigorta priminden muaf olacaklar."