Diriliş “Ertuğrul” 31.bölüm fragmanı izle| Oba büyük bir tehdittin altında

Güncelleme Tarihi:

Diriliş “Ertuğrul” 31.bölüm fragmanı izle| Oba büyük bir tehdittin altında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:00

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Dirili “Ertuğrul” 31.yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Reyting rekortmeni dizide yine aksiyon bitmiyor. Heyecanla beklenen Diriliş “Ertuğrul” dizisi bugün saat 20.00’da TRT1 ekranlarında.

Haberin Devamı

Diriliş “Ertuğrul” yeni bölümünde; Toy’da karar alındı. Peki bu karar Ertuğrul’u nasıl etkileyecek? Hayme Ana’nın toyda olur kararı verir. Süleyman Şah’ın Ertuğrul’a verdiği baş alplık görevi elinden alınır. Ertuğrul büyük bir yıkım yaşar, toyu terk eder.Tuğtekin büyük bir zafer kazanmıştır. Korkut, Hayme ve Gündoğdu da üzgündür ama doğru olanı yaptıklarına inanmaktadır. 

Ertuğrul’un zekasını ve sezgilerini fark etmemişlerdir. Ertuğrul’un elinin sakatlığı Hayme Ana’nın bu kararı almasına etken olmuştur ama asıl sebep Ertuğrul’un büyük planıdır. Ona göre Noyan’ın paralı askerleri ile baş etmesi imkansızdır. Hayme Ana da Gündoğdu, Korkut ve Tuğtekin gibi iki obanın da savunmada kalıp kışı geçirdikten sonra, Sultan Alaeddin’in ordusuyla birlikte büyük bir taarruzdan yanadır. Ertuğrul’un kış vakti sert çatışmalara girilmesi üzerine kurulu savaş taktiğini doğru bulmamaktadır. Hayme Ana oğlunu da alpları da kaybetmek istemez.

Haberin Devamı

Ertuğrul’un vazifelerinin elinden alınması ve alplıktan çıkarılması, Kayı Alpları’nı büyük bir şokiçinde bırakır. Obada büyük bir öfke kabarmaktadır. Ertuğrul ilk kez hem anası hem de Halime ile arası bozulacaktır. Çünkü Halime, Ertuğrul’un elinin Noyan tarafından sakat bırakıldığını bir sır olmasına rağmen Hayme Ana’ya söylemiştir. AyrıcaErtuğrul’un alplığının alınması için ikisi taraf olmuştur.

DİRİLİŞ “ERTUĞRUL” 31.YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE