Cinayeti çözülmeye çalışılan DJ Gezgin kimdir? DJ Gezgin olayı nedir?

Güncelleme Tarihi:

Cinayeti çözülmeye çalışılan DJ Gezgin kimdir DJ Gezgin olayı nedir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 12:12

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı radyocu DJ Gezgin olayı ile devam ediyor. Manisa’da yaşayan Mehmet Karahan, 5 yıl önce şüpheli bir şekilde kayboldu. O günden bu yana kayıp olarak aranan kardeşi Mehmet Karahan ile ilgili 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuran Fatma Karadağ ile damadı arasındaki diyaloglar dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ekranların uzun soluklu sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonun ilk bölümü itibariyle ekranlara döndü. Bu sabah yayınlanan programa ise "DJ Gezgin" olayı olarak bilinen olay damgasını vurdu. Radyocu DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın kaybına ilişkin araştırmalar geçtiğimiz yıldan bu yana devam ediyordu. Peki, DJ Gezgin kimdir? DJ Gezgin olayında son durum ne?

DJ GEZGİN OLAYI NEDİR?

Geçtiğimiz yıl Fatma Karadağ, 2017 yılında kaybolan 38 yaşındaki kardeşi radyocu Mehmet Karahan'ı bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti.

Fatma Karadağ bir süre sonra, kardeşini sevgilisi Cemal'in öldürdüğünü ve günlerce tuvalette kadın kıyafetleri giydirilmiş bir şekilde tuttuklarını ve kokmaması için de sürekli hortumla su tutup oda parfümü sıktıkları itirafından bulunmuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan dolandırıcılık iddiaları da ortaya atılmıştı. Canlı yayına bağlanan bir kadın, Fatma'yla hastanede tanıştıklarını, Cemal'in de hastanedeki banyo görüntüleriyle kadınlara şantaj yaptığını iddia etmişti.

Ayrıca başka bir kadın da Cemal'in dul kadınları Fatma sayesinde tuzağa düşürdüğünü ve çıplak fotoğraflarla para istediklerini öne sürmüştü.

YENİ SEZONDA DA GÜNDEMDE

Yeni sezonuna başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, Karahan cinayeti bir kez daha gündeme geldi.

Fatma Karadağ canlı yayında cesedin yerinin bulunmasını istedi ve eski sevgilisi Cemal'i bir kez daha suçladı.

Fatma Karadağ'ı, cinayetle itham eden damadı ise "Cemal'e büyük adam diyordun kardeşini öldürttün. Öldürdünüz. Yeni bulduğun kişinin de istihbaratçı olduğunu söylüyorsun. Bir de yurt dışında yaşıyormuş. Yine birini mi öldürteceksin" şeklinde konuştu.

"Sen istersen cesedi hemen çıkarırsın" diyen damat, kayınvalidesinin cinayete dair çok sayıda detay bildiğini ileri sürdü.

DJ GEZGİN KİMDİR?

Manisa'da ikamet eden Mehmet Karahan, 5 yıl önce ortalıktan şüpheli bir şekilde kaybolmuş ve bir daha bulunamamıştı.

Sevgilis, Cemal Durmaz tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, konuya dair çarpıcı iddialarda bulunmuştu.