Bornova Belediyesi hangi partide? Bornova Belediye Başkanı kimdir? 2019 Bornova yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Bornova Belediyesi hangi partide Bornova Belediye Başkanı kimdir 2019 Bornova yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 14:18

Bornova Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Bornova yerel seçim sonuçları da sebeple araştırılıyor. Bornova, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Kemalpaşa, güneyinde Buca, batısında Konak ve Bayraklı, kuzeybatısında Karşıyaka ve Menemen ilçeleri, kuzeyinde Manisa ili bulunmaktadır. Peki, Bornova Belediyesi hangi partide? Bornova Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Bornova Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Bornova'nın yüzölçümü 220 km2'dir. İlçenin doğusunda Kemalpaşa, güneyinde Buca, batısında Konak ve Bayraklı, kuzeybatısında Karşıyaka ve Menemen ilçeleri, kuzeyinde Manisa ilinin Yunusemre ilçesi bulunmaktadır. Peki, 2019 Bornova Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Bornova yerel seçim sonuçları 2019!

BORNOVA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Bornova için 272.793 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ %57,56 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Bornova Belediyesi CHP tarafından yönetiliyor.

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İDUĞ KİMDİR?

Haberin Devamı

1962 yılında, Bornova’da doğan Mustafa İduğ, Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, 1980 yılında otomotiv sektörü ile iş yaşamına atıldı. İş hayatı ile birlikte eğitimine de devam etti. Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini ise Yaşar Üniversitesi’nden aldı. ‘Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması’ üzerine yaptığı çalışmalarla yönetim ve organizasyon alanında çeşitli akademik yayınlara imza attı.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumunda önemli görevler üstlendi. Doğup büyüdüğü kentin, ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimine katkılar sağladı. İyi derecede Almanca, akademik seviyede İngilizce ve orta düzeyde Yunanca bilen Dr. Mustafa İduğ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Akademik Kariyeri

  • İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi
  • Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi

Siyasi Geçmişi

  • Bornova Belediyesi Meclis Üyeliği
  • Bornova Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı
  • Bornova Belediyesi Encümen Üyeliği

 

İzmir Bornova seçim sonuçları 2024

İzmir Seçim Sonuçları 2024

Seçim Sonuçları 2024

Seçim Sonuçları