Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 10:39

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Avrupa temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında, Atatürk Olimpiyat Stadın'da Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. Grup'ta 2.sırada yer alan Beşiktaş, geçtiğimiz maçta Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 geri düşmüş ama 64'te Mario Gomez'in golüyle maçı berabere tamamlamıştı. Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ise 7 puanla zirvede yer aldı.

BEŞİKTAŞ LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

28 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de Passolig Kart sahiplerine öncelik tanınarak bilet satışları başladı. Bilet almak isteyen taraftarlar www.passo.com.tr , N’Kolay satış noktaları ve BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan Kombine Satış Ofisi’nden biletlerini Passolig kartlarına yükletebilirler.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CANLI İZLE

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Stad: Atatürk Olimpiyat Stadı

Tarih: 5 Kasım Perşembe

Saat: 19.00

Kanal: TRT 1

MAÇIN HAKEMİ

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mike Pickel olacak.

Haberle ilgili daha fazlası: