Azdavay Belediyesi hangi partide? Kastamonu Azdavay Belediye Başkanı kimdir? 2019 Azdavay yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Azdavay Belediyesi hangi partide Kastamonu Azdavay Belediye Başkanı kimdir 2019 Azdavay yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 23:33

Azdavay Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Azdavay yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Kastamonu Azdavay Belediyesi hangi partide? Azdavay Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Kastamonu Azdavay Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Azdavay Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Azdavay yerel seçim sonuçları 2019

AZDAVAY BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Azdavay için 2.180 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Osman Nuri Civelek %39.37 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Azdavay Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

AZDAVAY BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ CİVELEK KİMDİR?

1966 Yılı Azdavay doğumlu olan Osman Nuri CİVELEK, ilk ve orta öğrenimini Azdavay da, yüksek öğrenimini de Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladıktan sonra 22.01.1992 yılında Antalya Serik ilçesi Belek Turizm Beldesi Dikmen İlköğretim Okulunda öğretmen olarak göreve başladı. Bu sırada Erzincan'da vatani görevini tamamladı. Ayni okulda yedi yıl çalışmakla birlikte Dünya Turizminin merkezlerinden birinde çalışmayı fırsat bilip Turizm ile ilgili birçok araştırma, inceleme ve deneyim fırsatı buldu. 1998 yılının Kasım ayında kendi isteği ile Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet Pansiyonlu İlköğretim Okuluna tayin oldu. Aynı okulda öğretmenlik, iki yıl müdür yardımcılığı ve iki yıl da müdür baş yardımcılığı görevinde bulundu.

Haberin Devamı

Görev vizyonu daima elinden gelenin en iyisini yapmak olmuştur. Halka hizmet Hakka hizmettir adına 2004 Yılında çok sevdiği öğretmenlik mesleğinden ayrılarak Belediye Başkanlığına aday olup, seçilerek göreve başlamıştır.  

Evli ve üç çocuk babası olan Sayın Osman Nuri CİVELEK, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde  Adalet ve Kalkınma Partisinden  %69 oy oranı ile Belediye Başkanlığını kazanmış, 2009 ve 2014 yıllarındaki yerel seçimleri de kazanarak Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2019 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden yeniden aday olması neticesinde 4. Dönem kesintisiz olarak Azdavay Belediye Başkanlığı'nı kazanıp halen görevini yürütmektedir.