Anamur Belediyesi hangi partide? Mersin Anamur Belediye Başkanı kimdir? 2019 Anamur yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Anamur Belediyesi hangi partide Mersin Anamur Belediye Başkanı kimdir 2019 Anamur yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2024 16:07

Anamur Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Anamur yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Mersin Anamur Belediyesi hangi partide? Anamur Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Mersin Anamur Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Anamur Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Anamur yerel seçim sonuçları 2019

ANAMUR BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Anamur için 45.524 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Hidayet Kılınç %44.74 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Anamur Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ KİMDİR?

1960 Anamur doğumludur. İlk ve ortaokulu Bozyazı’da, Liseyi Anamur’da bitirmiştir.İzmir Eğitim enstitüsü, Ankara Gazi Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 23 Aralık 1980 yılında Hakkari Lisesinde öğretmen olarak devlet memuriyeti hayatına başlayan Hidayet KILINÇ; sırasıyla Gevher Nesibe Sağlık Enstitüsü’nde (yüksekokul) müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı; Sağlık Bakanlığı Hıfzıssıhha Enstitüsü’nde Personel Şube Müdürü; Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatlarında; Genel Evrak Şube Müdürü, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığında Şube Müdürü, Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Sınai Kuruluş Şube Müdürü ve Ruhsat Şube Müdürü, Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğünde daire Başkan Vekili olarak görev yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisinden 18 Nisan 1999 yılında 21. Dönem Mersin Milletvekili seçilen Hidayet KILINÇ; Milliyetçi Hareket Partisi’nde üç dönem Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.