Analar ve Anneler 7.bölüm fragmanı yayınlandı. | Neriman'ı Halil mi öldürdü?

Güncelleme Tarihi:

Analar ve Anneler 7.bölüm fragmanı yayınlandı. | Nerimanı Halil mi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 15:00

Analar ve Anneler 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam izleyici ile buluşacak olan Analar ve Anneler'de Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılıyor. Yeni bölüm olan 7. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı Analar ve Anneler bu akşam ATV’de!

ANALAR VE ANNELER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Analar ve Anneler 7.bölüm fragmanı yayınlandı. | Nerimanı Halil mi öldürdü


Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardır artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşamaktadır. Dahası Sevgi ile evlenmiştir. Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılır. Tahsin karşısına çıkıp evli olduğunu söylemediği için, onu cezaevinden çıkartanın kendisi olduğunu anlatmadığı için kızgındır ona.

Haberin Devamı

Tahsin ise hala Zeliha'ya aşıktır. Şimdi Tahsin hem aşkını kanıtlamalı, hem de hayatına dair sakladığı tüm gerçekleri anlatmalıdır Zeliha'ya. Diğer tarafta Neriman'ın öldüğünü öğrenen Kader, Neriman'ı Halil'in öldürdüğünden şüphelenmektedir. Halil ise Ayhan'ın tehdidi üzerine iyice gerilir. Murat'ı Ayhan'a verirse, Kader'in de onu terk edeceğini bilmektedir.

Halil, Kader ve Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu ararken, Mustafa cezaevinden çıkar. Kader Halil'e İstanbul'da kalmak için direnirken, ne Mustafa'yla kavuşmasına, ne de Zeliha'nın Murat'ı bulmasına çok az zaman kaldığının farkında değildir.

 ANALAR VE ANNELER 7.BÖLÜM FRAGMANI - 1

 ANALAR VE ANNELER 7.BÖLÜM FRAGMANI - 2

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkûm olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gider.

Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır.
Kader, geçen beş yıl içinde Murat'ı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştur. Zeliha'ya zamanında kendi elleriyle Murat'ı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktır.

Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdadır geçen beş senenin sonunda ve Zeliha'yı Tahsin'le ilgili büyük bir sürpriz beklemektedir.