Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2 Fragmanı Yayınlandı | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2 Fragmanı Yayınlandı | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 15:07

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2 filmi, Açlık Oyunları serisinin 4. filmi olarak 20 Kasım 2015'te beyaz perdede sinema severlerle buluşacak. Vizyon tarihi yaklaştıkça filmin fragmanlarına ilgi de çoğalıyor.

Haberin Devamı

Suzanne Collins'in Açlık Oyunları adlı roman serisinden uyarlanan ve kitap serisi ile aynı adı taşıyan Açlık Oyunları filmi ilk olarak 23 Mart 2012'de sinema severlerin ilgisine sunulmuştu. Geçtiğimiz yıl Alaycı Kuş kitabının sinemaya uyarlanırken ikiye bölüneceği açıklanmıştı. Kitabın ikiye bölünmesiyle ilk film olan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1, 21 Kasım 2014'te vizyona girmişti. Ve Alaycı Kuş'un ikinci serinin son filmi olan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2 filmi, 20 Kasım Cuma günü vizyona girecek.

Geçtiğimiz günlerde ise merakla beklenen Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2'nin fragmanı yayınlandı. Katniss'in çok göze çarptığı fragmanda çok fazla detaya girilmemiş.

Fragmanda Gwendoline Christie'nin filme dahil olduğunu da görüyoruz. Bakalım Gwendoline Christie, Katniss Capitol’e karşı savaşını kazanabilecek mi? Bu sorunun cevabını 20 Kasım'da öğreneceğiz.

Haberin Devamı

AÇLIK OYUNLARI: ALAYCI KUŞ 2 FİLM KONUSU

Katniss Everdeen, uzaklardaki kasabasının yıkıma uğradığını öğrendiği zaman durumu görmek için evine geri döner. 'Açlık oyunlarını' kazananların kaldıkları yer hariç tüm kasaba otorite tarafından yerle bir edilmiştir. Bu felaket ortamında görebildiği tek canlı şey kedi Buttercup olmuştur. Katniss, Buttercup'ı da alıp 13. Bölge'ye doğru yola çıkar. 13. Bölge'de yerel halk yeraltında gizlenerek yaşayarak, hükümet tarafından kullanılan nükleer silahların yıkıcılığından korunmaya çalışmaktadır. Katniss Devrim kampanyalarını güçlendirmek istemektedir. Ancak önündeki tek engel hükümet tarafından hile amaçlı tutulan Peeta'dır. Film despot yönetim Capitol ve savaş yorgunu Panem arasında geçen sivil savaşı ele almaktadır.

AÇLIK OYUNLARI: ALAYCI KUŞ 2 FRAGMANLARI

1. FRAGMAN (TÜRKÇE ALTYAZILI)

 

2. FRAGMAN (TÜRKÇE ALTYAZILI)

AÇLIK OYUNLARI: ALAYCI KUŞ 2 OYUNCU KADROSU

Jennifer Lawrence - Katniss Everdeen
Josh Hutcherson - Peeta Mellark
Woody Harrelson - Haymitch Abernathy
Willow Shields - Primrose Everdeen
Liam Hemsworth - Gale Hawthorne
Elizabeth Banks - Effie Trinket
Lenny Kravitz - Cinna
Paula Malcomson - Mrs. Everdeen
Amandla Stenberg - Rue
Alexander Ludwig - Cato
Dayo Okeniyi - Thresh
Isabelle Fuhrman - Clove
Jacqueline Emerson - Foxface
Leven Rambin - Glimmer
Jack Quaid - Marvel
Donald Sutherland - President Snow
Stanley Tucci - Caesar Flickerman
Wes Bentley - Seneca Crane
Latarsha Rose - Portia

Haberin Devamı


AÇLIK OYUNLARI SERİSİ NASIL BAŞLADI?

Amerikalı yazar Suzanne Collins tarafından yazılan Açlık Oyunları orijinal adıyla The Hunger Games, 2008′de yayımlanan bir romandır. Açlık Oyunları, uzak ve belli olmayan bir gelecekte Kuzey Amerika’da kıyamet sonrasında kurulmuş Panem’de yaşayan 16 yaşındaki Katniss Everdeen’nın ağzından anlatılan bir bilim kurgu serisidir. Açlık Oyunları serisinde bahsedilen halk, gelişmiş bir şehir olan Capitol tarafından yönetilmektedir. Ve kitaba adını veren “Açlık Oyunları” adında bir oyun, her yıl ülkenin on iki bölgesinden seçilen 12-18 yaş arası bir kız ve erkeğin tek kişi kalana kadar savaştığı ve capitol halkının bir görsel şölenmiş gibi izlediği bir televizyon programıdır.