Bugün kargolar çalışıyor mu? 30 Ağustos’ta kargolar açık mı? İşte detaylar

Güncelleme Tarihi:

Bugün kargolar çalışıyor mu 30 Ağustos’ta kargolar açık mı İşte detaylar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 12:27

30 Ağustos'ta kargoların açık olup olmadığı merak ediliyor. Milli bayramlar her sene yurt genelinde coşku ile karşılanıyor. Bayramlar arasında olan Zafer Bayramı her sene 30 Ağustos'ta kutlanıyor. Peki, 30 Ağustos’ta kargolar açık mı? Bugün kargolar çalışıyor mu? İşte detaylar

Haberin Devamı

30 Ağustos Zafer Bayramı yurt genelinde kutlanıyor. Milli bayramlarımızdan biri olan 30 Ağustos her sene resmi tatil oluyor. Bu sene resmi tatil salı gününe denk geldi. Vatandaşlar 30 Ağustos’ta  kargoların çalışıp çalışmadığını araştırıyorlar. Her yıl milli bayramlarda kargolar çalışmaya ara veriyor. İşte detaylar

30 AĞUSTOS’TA KARGOLAR AÇIK MI?

Her sene resmi tatillerde kargolar çalışmalarına ara veriyorlar. 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olduğu için kargolar bugün çalışmıyor.

ZAFER BAYRAMI’NIN ANLAMI VE ÖNEMİ

30 Ağustos Zaferi Dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharrebesi, 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandı.

Mustafa Kemal Paşa, zafer sonrası 1 Eylül'de Dumlupınar'da, Batı Cephesi'ndeki tüm subay ve erlere okunmak üzere yayımladığı bildiride, "Bütün arkadaşlarımın, Anadolu'da daha başka meydan muharebeleri de verileceğini göz önünde bulundurarak ilerlemesini ve herkesin akıl gücünü ve yurtseverliğinin kaynaklarını kullanarak, yarışmayı bütün gücüyle sürdürmesini talep ederim. Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!'' emrini verdi.

Haberin Devamı

İlk kez 1926 yılında Zafer Bayramı olarak kutlanan 30 Ağustos, her yıl çeşitli etkinliklerle yurt geneli ve KKTC’de kutlanmaktadır.