Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 19:43

Beyaz Show'un bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sevilen programın izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının izleyicileri ekran başına kilitleyen eğlence dolu talk show programı Beyaz Show'da bu hafta heyecan dorukta. Yeni yayın hayatına 2 haftada 1 devam eden Beyaz Show bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Eğlenceli programın bu haftaki konukları belli oldu. Peki, Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Beyaz Show şahane bir yeni bölümle ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Kanal D ekranlarının her hafta büyük bir merakla beklenen talk show programı Beyaz Show en son 13 Ocak Cuma günü izleyicileriyle buluşmuştu. Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün yanına ayrılmaz ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in sohbeti eklenince kahkaha tufanı yaşanmıştı. Yeni sezonda iki haftada bir dünyanın farklı bir şehrinden evlere konuk olan Beyaz Show, bu hafta ekranların ve sinema dünyasının sevilen yüzlerini ekran başındakilerle buluşturacak. İşte, 27 Ocak tarihli Beyaz Show konukları!

Kendi sinemasını ve dilini yaratan yönetmen Mahsun Kırmızıgül, şarkılarıyla, tarzıyla Türkiye’nin olmazsa olmazı Gülben Ergen, usta oyuncu Ali Sürmeli, Türk tiyatrosunun en komik kadınlarından Yasemin Yalçın, Türk sinemasının en sevilen kötüsü Nuri Alço ve yaptığı sosyal deneylerle adından söz ettiren Hayrettin Karaoğuz bu hafta Beyaz Show’a konuk olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevilen talk- show programının yayınlana son bölümüne Türk müziğinin efsanesi Cengiz Kurtoğlu, Türkiye'nin en güzel seslerinden Sertab Erener, Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta oyuncusu Rasim Öztekin, “Çalgı Çengi İkimiz” filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, ünlü sunucu Esra Erol ve İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics konuk oldu.

Sertab Erener programın giriş bölümünde söylediği ‘Aldırma Deli Gönlüm’ ile izleyenleri coştururken, sonrasında söylediği şarkılarla da zaman zaman duygulandırdı. Cengiz Kurtoğlu söylediği şarkılarla herkese geçmişe yolculuk yaptırırken, Beyaz’la çektikleri video ise izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Bir Beyaz Show klasiği olan ‘Kağıt Soruları’ bölümünde, Esra Erol tarafından evlendirilmek isteyen seyircilerin yazdıkları herkesi güldürdü. İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics, yaptığı insanüstü şovla herkesin ağzını açık bıraktı.

 

BAKMADAN GEÇME!