Beyaz Show''un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show 10 Şubat konukları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler Beyaz Show 10 Şubat konukları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 20:54

Beyaz Show'un bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından merak ediliyordu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen, eğlenceli talk show programı Beyaz Show'un bu akşamki konukları belli oldu. Sevilen programın yeni bölümünde oldukça eğlenceli dakikalar yaşanacağının sinyalleri verildi. Peki, Beyaz Show'da bu akşam neler yaşanacak? İşte sevilen talk show programı hakkında detaylar.

Haberin Devamı

Beyaz Show konukları yayın tarihinden kısa bir süre önce belli oldu. Cuma günlerinin büyük bir keyifle takip edilen talk show programı Beyaz Show’a bu hafta Mustafa Ceceli, İrem Derici, Yılmaz Vural’ın yanı sıra farklı alanlarda uzmanlaşmış isimler konuk olacak. Yaptıkları düetle müzik listelerini alt üst eden Mustafa Ceceli ve İrem Derici, kulakların pasını silerken; Teknik Direktör Yılmaz Vural, sohbetiyle Beyaz Show izleyicilerine keyifli anlar yaşatacak. Peki, Mustafa Ceceli, İrem Derici ve Yılmaz Vural’dan başka hangi isimler Beyaz Show’a konuk olacak? İşte, Beyaz Show 10 Şubat konukları ve Mustafa Ceceli, İrem Derici, Yılmaz Vural’ın özgeçmişleri!

BEYAZ SHOW 10 ŞUBAT KONUKLAR

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show konukları; Pop müziğin efendi prensi Mustafa Ceceli, ünlü şarkıcı İrem Derici, Doktor Oğuz Özyaral, "Olanlar Oldu" filmiyle izleyenleri kahkahalara boğan güzel oyuncu Tuvana Türkay, "Fırıldak Ailesi" filmiyle Yılmaz Vural; filmin yaratıcısı, mizahın usta kalemi Varol Yaşaroğlu ve "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısıyla listeleri alt üst eden Çağatay Akman konuk oluyor.

Haberin Devamı

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

Mustafa Ceceli Türk şarkıcı, aranjör, albüm yapımcısı Mustafa Ceceli, 2 Kasım 1980 yılında doğdu.  Müzik hayatına 2003 yılında başlamasının ardından yapmış olduğu müzik düzenlemeleri büyük beğeni toplamıştır. 2007-2008 yıllarında iki şarkı seslendirme ile başlayan Mustafa Ceceli, “Limon Çiçekleri" isimli ilk single ile MÜ-YAP'tan altın plak ödülü aldı. Bununla birlikte birçok müzik platformlarda ödüllerle dönmüştür. Sanatçı kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir. Mustafa Ceceli'nin diskografisinde ayrıca bir derleme ve iki remix albüm bulunmaktadır. Aralık 2014'te üçüncü stüdyo albümü "Kalpten"i diskografisine eklemiştir. Sanatçı Lara Fabian ile Ağustos ayında proje single olarak yayınladıkları "Al Götür Beni" şarkısını Mustafa Ceceli yeni albümüne yer vermesi ile Kalpten albümünden çıkan tekli single niteliğini de taşımaktadır.

Haberin Devamı

İREM DERİCİ KİMDİR?

Türk pop şarkıcısı İrem Derici, 24 Mart 1987 yılında doğdu. Küçük yaşlarda müzikle iç içe olan Dört sanatçı,[Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. "Bensiz Yapamazsın"ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir. 15 Nisan 2014'te son teklisi "Kalbimin Tek Sahibine" piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine 175 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır. 2014 yılında Rıza Esendemir ile hayatını birleştiren İrem Derici, bu evliliği 2016 yılında tek celsede bitirmiştir. 

Haberin Devamı

YILMAZ VURAL KİMDİR?

Kariyerinde toplam 26 takımla çalışan Yılmaz Vural, 1953 yılında Adapazarı doğumludur. 970-1974 yılları arasında amatör futbolcu olarak top koşturan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Sonrasında 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve Hacettepe'de forma giydi. 1978-1979 sezonununun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup antrenörlüğe başladı. 23 Aralık 2015 tarihinde Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Yılmaz Vural takımın başında sadece 6 gün kalabilmiştir. 29 Aralık 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

BAKMADAN GEÇME!