Beyaz Show Konuklarıyla bu akşam nefes kesecek! İşte 2 Aralık Beyaz Show konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show Konuklarıyla bu akşam nefes kesecek İşte 2 Aralık Beyaz Show konukları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 18:40

Beyaz Show konuklarının kimler olacağı belli oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen talk show programı Beyaz Show bu akşam yine konuklarıyla bomba etkisi yaratacak. İzleyenlere oldukça keyifli dakikalar geçiren Beyaz Show artık 2 haftada 1 ekranlara geliyor. Sevilen program Beyaz Show bu akşam Eskişehir'den sizlere konuk olacak. Bu akşam yayınlanacak olan Beyaz Show'da bomba isimler yer alıyor. Peki, Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler oldu? İşte detaylar sizlerle.

Haberin Devamı

Beyaz Show’un ekran macerası kaldığı yerden devam ediyor. Ekran macerasına kısa bir arar veren Kanal D’nin sevilen talk show programı Beyaz Show, bu hafta Eskişehir’den evlerinize konuk olacak. Eğlencenin tek adresi, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu "Beyaz Show" yeni bölümüyle birbirinden renkli skeçleri ve eğlenceli konuklarıyla hafta sonunu bomba gibi bir giriş yapmanızı sağlayacak. Peki, 1 haftalık aradan sonra yeniden izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Beyaz Show’un 2 Kasım konukları da netleşti. Peki, yeni sezon ilk bölümüyle gönülleri fetheden talk show programının bu haftaki konukları kimler?

Birbirinden ünlü konukları ile yine eğlencenin dibine vuracağınız Beyaz Show'da 2 Aralık akşamı şarkılarıyla Bengü, Kubat ve Murat Dalkılıç ekranlarda olacak. Mütevazi kişiliği ile sevilen türkücü Kubat, muhteşem pop şarkıları ve güzelliğiyle dikkat çeken Bengü, sesiyle olduğu kadar oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren Murat Dalkılıç geceyi şarkılarıyla şenlendirecek olan isimler olacak. Beyaz Show'da bu hafta Sen Benim Her Şeyimsin filmi ile kızıyla kameraların karşısın geçen, yetenekli isim Tolga Çevik de var. Her hali ile komik Tolga Çevik bu hafta Beyaz Show'da izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek. Ayrıca Cengiz Bozkurt da gecenin tebessüm kaynağı olacak isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTAKİ KONUKLARI

Yeni sezonda iki haftada bir ekrana gelen Beyaz Show’un yeni sezon açılışı geçtiğimiz hafta Berlin’de yapılmış, ilk bölümden gönülleri fethetmeyi başarmştı. Beyaz Show’un 18 Kasım Cuma günü konukları; Hakan Altun, Seranay Sarıkaya, Simge Sağın, Ayla Çelik, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit oldu.

YENİ SEZONUN KISA BİR ÖZETİ

Beyaz Öztürk’ün hazırladığı "Birbirine Benzeyen Ünlüler" bölümü, izleyen herkesi güldürdü.Gecenin sürprizini ise Serenay Sarıkaya patlattı. "Telefonun Başında" şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi. Hakan Altun, "Telefonun Başında" ile, Beyaz ve Ayla Çelik ise "Bağdat", düeti ile dinleyen herkesin yine kulağının pasını sildi. Yılın en hareketli şarkılarına imza atan Simge Sağın, söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi eğlendirdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!