Beyaz Show bitiyor mu? İşte yanıtı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show bitiyor mu İşte yanıtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 16:42

20 yıldır sürekli canlı yayın ile ekrana gelen Beyaz Show’un 5 Şubat 2016 tarihli yayınında bir ilk yaşandı. Program ilk defa bant yayınıyla ekrana geldi. Yaşanan bu olay, Beyaz Show’un biteceği yönünde fikirler oluşmasına sebep oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde programa Ayşe Öğretmen ismi ile telefon bağlantısı kurarak bağlanan kişi konuşmaları ile terör propagandası yapıyor izlenimine sebep olmuştu. Bu konuşmaların ardından Rtük Beyaz Show’a yaklaşık 850 bin liralık para cezası kesmişti. Sonrasında programın başka bir canlı yayını sırasında izleyici olarak katılan bir grup stüdyoda pankart açıp sloganlar atmıştı. Bu olay canlı yayının kesilmesine sebep olmuştu.

Ardarda yaşanan bu olayların ardından Beyazıt Öztürk'ün 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü banttan yayınlandı. Beyaz Show, 20 yıldır yılbaşı gibi özel günler haricinde hiçbir zaman bant yayını yapmamıştı. Bu olay Beyaz Show tarihinde bir ilk oldu.

Beyaz Show Haftaya Yayınlanmayacak…

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show önümüzdeki hafta yayınlanmayacak. Bu hafta da banttan yayınlanan program için Kanal D'den yapılan açıklamaya göre programın yeni bölümü 19 Şubat Cuma günü ekranlara gelecek. Programın yeni bölümde konuğunun Ata Demirer olduğu söyleniyor.

Beyaz Kimdir?

Haberin Devamı

Tam ismi Beyazıt Öztürk olan sunucu, Beyaz ismi ile tanınıyor. 12 Mart 1969 yılında Bolu'da doğan Beyaz, aslen Artvin'lidir. Beyaz'ın kariyerinde şovmenlik, sunuculuk, televizyon ve radyo programcılığı var. Şu an her Cuma akşamı Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show adlı programın sunuculuğunu yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!