Beşiktaş'ta 'Kara Eylül'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Kara Eylül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2007 12:57

Turkcell Süper Lig'de derbi maçında Galatasaray'a 2-1 yenilerek zirve mücadelesinde yara alan Beşiktaş'a eylül ayı yaramadı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takım, eylül ayı içinde yaptığı 5 maçtan sadece 1'inden galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi. Beşiktaş, eylül ayı içinde elde ettiği 1 galibiyetin yanı sıra 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldı.

Eylül ayındaki 4 Turkcell Süper Lig maçında sadece 1 galibiyet alan siyah-beyazlı takım, 2 beraberlik ve 1 yenilgi sonrası 5 puan toplayabildi.
Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını da eylül ayında yapan Beşiktaş, Fransa'nın Olympique Marsilya ekibine 2-0 mağlup olarak eylül ayındaki kötü gidişini sürdürdü.

AĞUSTOS AYINDAKİ HIZI KESİLDİ

Sezona yoğun bir maç trafiğiyle başlayan Beşiktaş, ağustos ayı içindeki maçlarda büyük başarı göstermişti.

Siyah-beyazlı ekip, ağustos ayında 8 karşılaşma yaparken, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Haberin Devamı

“Kara kartallar”, ağustosta 4 Şampiyonlar Ligi, 3 Turkcell Süper Lig ve 1 de Süper Kupa maçı oynadı.

Sezona Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede Moldova'nın Sheriff Tiraspol maçıyla başlayan Beşiktaş, bu karşılaşmayı 1-0 kazandı. Daha sonra Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı takım, bu yenilginin ardından ağustos ayında yenilgiyi adeta unuttu. Beşiktaş, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 de beraberlik alarak başarılı bir grafik çizdi.

Siyah-beyazlı ekip, ağustos ayındaki 3 Turkcell Süper Lig maçını kazanarak 9 puan topladı. Ligdeki başarısını Avrupa'ya taşıyan Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

EYLÜL AYINDA ÇÖKTÜ

Beşiktaş, ağustostaki başarılı performansını ise eylül ayına taşıma başarısı gösteremedi.

Eylül ayına ligde Kayserispor beraberliğiyle başlayan siyah-beyazlı ekip, bu aydaki ilk ve tek galibiyetini ise ligde Denizlispor'u 3-2 yenerek elde etti.

Beşiktaş, eylül ayındaki son yenilgisini ise dün seyircisiz oynanan derbi maçında Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak aldı.

EYLÜL AYI MAÇLARI

Beşiktaş'ın eylül ayında yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:
1 Eylül Beşiktaş-Kayserispor: 0-0
15 Eylül Ankaraspor-Beşiktaş: 0-0
18 Eylül Olympique Marsilya-Beşiktaş: 2-0
22 Eylül Beşiktaş-Denizlispor: 3-2
29 Eylül Galatasaray-Beşiktaş: 2-1

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!