Beşiktaşlı yürüdü takas suya düştü

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı yürüdü takas suya düştü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2012 01:12

Öfkeli taraftarların tepkisi sonrası siyah beyazlı yönetim geri adım attı.

Haberin Devamı

Baros’la takası gündemde olan Quaresma için bazı yöneticiler oluşan kamuoyu baskısı sonrası, “Sembol adamı ezeli rakibimize verirsek olmaz, G.Saray 20 milyon Euro verirse Portekizli oyuancumuzu alabilir” dediler.

BEŞİKTAŞ Yönetimi, sıcak baktığı Quaresma-Baros takasına taraftarlarından gelen tepkiler nedeniyle vazgeçti... Yaşanan bu gelişme üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak’ın bugünkü görüşmesi de ileri bir tarihe ertelendi. Beşiktaş Yönetimi, takımın dünkü antrenmanı sırasında Quaresma’nın Baros ile takas edilmesini protesto edip Nevzat Demir Tesisleri’nin önünde toplanan siyah beyazlı taraftarların tepkisi üzerine resmi sitesinden açıklama yaptı.  Açıklamada, “G.Saray Külübü futbolcusu Milan Baros’un herhangi bir futbolcumuz ile takas edilmesi veya kulübümüze transfer edilmesi sözkonusu değildir. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin ortak kararı gereği, bu konu gündemimizden düşmüştür” denildi.

Haberin Devamı

‘20 milyon Euro isteyelim!’

Takasa büyük tepki gösteren siyah beyazlı taraftarlar Ümraniye’de “Quaresma’yı verin Baros’u. Fernandes’i verin Yekta’yı, Sivok’u verin Gökhan Zan’ı alın” yazılı pankart astı. 200’e yakın taraftarda tesislerin önünde Quaresma’ya destek verdi. Beşiktaş’ta bu transfere muhalif olan yöneticilerin baskısı ile transfer için söz konusu açıklama yapıldı. Ardından G.Saray Yönetimi’ne “Taraftar tepkisi ortada. Bekleyip, bir kez daha düşünelim” diyerek olayın soğuması fikrini iletti.
G.Saray’ın Q7 ısrarını sürdürmesi üzerine  siyah beyazlı bazı yöneticiler, “Sembol adamı ezeli rakibimize verirsek olmaz, G.Saray 20 milyon Euro verirse Portekizli oyuncumuzu alabilir” dediler.  Şimdi merak edilen 5 Eylül’de bitecek olan transfer sezonu sonunda Portekizli yıldızın hangi takımın formasını giyeceği...

Aybaba: Kimseyi takasa vermeyeceğiz

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Şu an mevcut kadromuzun içinden takasla verebileceğimiz bir isim yok” dedi. Kamuoyunu oyalamak için Beşiktaş üzerinden bazı konuların gündeme götürüldüğünü söyleyen Aybaba, “Camia olarak zamana ihtiyacımız var ama aynı zamanda çabuk hareket etmemiz de gerekiyor. Eksiklerimizi giderip; hedefi şampiyonluk olan bir ekip kurmaya çalışacağız. Beşiktaşlılar böyle basit oyunlara gelmesinler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Baros var Q7 yok

BEŞİKTAŞ’ın Milan Baros’un transferinin düşünülmediği ve takas edilmeyeceği açıklamasında, Çek yıldızın ismi geçerken, Ricardo Quaresma’nın adının geçmemesi ilgi çekti. Açıklamada Quaresma ismini kullanmayan siyah beyazlılar, Q7’nin yerine ‘hiçbir futbolcu’ ibaresini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!