"Beşiktaş'la görüştüm"

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşla görüştüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2012 00:08

Son günlerde ismi Beşiktaş ile sık sık yan yana yazılan Dinamo Kiev'in Ukraynalı golcüsü Artem Milevsky'nin transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Milevsky'nin transferi konusunda Malik Arkinov açıklamalarda bulundu.

Oyuncusunun bir çok kulübün transfer listesinde bulunduğunu belirten Arkinov, İtalyan basınına yaptığı açıklamada; "Milevsky şu anda satış listesinde ve kısa bir süre sonra kulüpten ayrılacak. Britanya ve Rusya'dan önemli teklifler alıyoruz. Ayrıca şu ana dek Fiorentina ve Beşiktaş ile görüştük. Milevsky'nin geleceği için iki mükemmel seçenek." sözleriyle oyuncunun siyah-beyazlı ekiple görüştüğünü doğruladı.

2000 yılından bu yana formasını giydiği Dinamo Kiev'den ara transfer döneminde ayrılması beklenen Milevsky, Ukrayna ekibiyle çıktığı 228 karşılaşmada 80 golün altına imzasını atmıştı. Artem Milevsky, 50 kez de Ukrayna Milli Takımı formasıyla boy gösterdi. Ukraynalı golcüyle, Beşiktaş'ın yanı sıra Jovetic ve Ljajic'in sakatlıklarıyla sıkıntı yaşayan Fiorentina da ciddi bir biçimde ilgileniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!