Beşiktaş'a transfer yasağı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa transfer yasağı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 19, 2009 11:12

Beşiktaş, Bozüyükspor'dan aldığı 19 yaşındaki genç yıldızı Onur'un lisansını UEFA kriterlerine uymadığı için çıkartamadı.

Haberin Devamı

Sabah gazetesinin haberine göre: "BeÅŸiktaÅŸ'ın Bozüyükspor'dan transfer ettiÄŸi 19 yaşındaki 10 numara Onur BayramoÄŸlu'nun lisansının, kulübün UEFA kriterlerine takılması nedeniyle çıkartılamadığı öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), UEFA Mali Kriterleri kapsamında, siyah-beyazlılardan önce Filip Holosko transferinde Manisaspor'a kalan 1 milyon Euro ile Bursaspor'a Aydın Karabulut'un gitmeyi kabul etmemesi nedeniyle doÄŸan 1 milyon dolarlık borçlarını ödemesini istediÄŸi, bu nedenle 2 hafta önce yapılan lisans baÅŸvurusunu reddedildiÄŸi bildirildi. Bu sorunu çözmek için transferin son günü 1 Eylül'e kadar zamanı olan BeÅŸiktaÅŸ yönetiminin, 1-2 gün içinde ödemelerini yaparak yeniden lisans baÅŸvurusunda bulunması bekleniyor. Â

'ACELE ETMÄ°YORUZ'
Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "1 Eylül'le dek vaktimiz olduğu için acele etmedik. Onur zaten takımla idmanlara çıkıyor. Kulüpler ile aramızdaki alacak-verecek sorununu çözdük. En kısa sürede Onur'un lisansı çıkacak. Önemli bir durum yok" şeklinde konuştu. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!