BeÅŸiktaÅŸ'a Milevsky'den müjdeli haber

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa Milevskyden müjdeli haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2012 12:05

Devre arasında forvet transfer etmeyi planlayan Beşiktaş'a Ukrayna'dan müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlıların sezon başında gündemine gelen; ancak anlaÅŸma saÄŸlanamayan Artem Milevsky, kulübü Dinamo Kiev tarafından satış listesine konuldu.Â

SAMET AYBABA Ä°ZLEDÄ°

Son gelişme Milevsky'i Beşiktaş için bir adım daha öne çıkartıyor. Geçen hafta içerisinde siyah beyazlıların teknik direktörü Samet Aybaba, Artem Milevsky'i Dinamo Kiev -PSG Şampiyonlar Ligi'nde 20 dakikada olsa stattan izleme şansı elde etmişti.

BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ BİR OPSİYON, FIORENTINA DA DEVREDE

Milevsky'nin menajeri Malik Arkinov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Futbolcum Dinamo Kiev tarafından satış listesine kondu. İtalya'dan Fiorentina istiyor. Temaslarımız sürüyor. İngiltere ve Rusya'dan da teklifler var; ama Milevsky oralara gitmek istemiyor. Türkiye onun için bir opsiyon. Türkiye'de büyük takımlarda oynamak istediğini söyledi. Beşiktaş bizimle temasa geçti. Beşiktaş elbette en az Fiorentina kadar önemli bir opsiyon; ancak şu ana somut bir gelişme yaşanmadı. Fakat son gelişme, oyuncumun satış listesine konması, temaslarımızı yoğunlaştırmamızı sağlayacak" dedi.

Haberin Devamı

İLK SOMUT GÖRÜŞME 3 HAFTA ÖNCE İSTANBUL'DA YAPILDI

Malik Arkinov, 3 hafta önce İstanbul'da Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Tamer Kıran ve Sportif Direktör Semih Usta'yla görüştü. Toplantının fikir teatisi şeklinde geçtiği öğrenildi.

3 YILLIK KONTRAT Ä°STÄ°YOR

Artem Milevsky, Dinamo Kiev'den 1.6 milyon euro kazanıyor. Transfer için talep ettiği ücret Beşiktaş'ın bu sezonki limitlerini zorlayacak nitelikte: yıllık 2 milyon euro. Fakat görüşmeler sonrasında ortak bir noktada buluşulması bekleniyor. Deneyimli oyuncu 3 yıllık kontrat istiyor.

YENÄ° SHEVCHENKO OLARAK LANSE EDÄ°LMÄ°ÅžTÄ°

Sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Milevsky, Avrupa Åžampiyonası'nda Ukrayna Milli Takımı'nın formasını giydi. Åžampiyonlar Ligi deneyimi de yüksek olan 27 yaşındaki oyuncu, yeni Shevchenko olarak tanıtılmıştı; ancak özel yaÅŸantısındaki sorunlar nedeniyle uzun süre kendisinden beklenen patlamayı yapamamıştı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!