Beşiktaş'a gol atarsak zıplamayız

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa gol atarsak zıplamayız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2013 00:56

Trabzonspor Başkan Yardımcısı, “Siyah beyazlı taraftarların arasında maç izlerken onların üzüldüğü anda havaya zıplamayız. Sevinçte, hüzün de futbolda var, yeter ki birbirimizi kırmayalım” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun taraftarlara uygulanan deplasman yasağını protesto etmek için maçı Beşiktaş taraftarları arasında izleme kararına üzerine Beşiktaş yönetiminin de aynı talepte bulunduğu açıklandı.
Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, karşılaşmayı başkan Hacıosmanoğlu ile birlikte Beşiktaş tribünlerinde izleyeceklerini ifade etti, “Amacımız şov yapmak değil. Sadece karara tepki göstermek.” dedi. Çakıroğlu, şöyle konuştu:

‘BAŞKANIMIZ ERDEMLİ DAVRANDI’

“BAŞKANIMIZIN Beşiktaş tribünlerine gitmesi erdemdir. Biz düşman değiliz. Dostlarımızla maç seyredeceğiz. Onlara da 2. yarı stadımızda yer vereceğiz. Beşiktaş taraftarlarının arasında maç izlerken onların üzüldüğü anda havaya zıplamayız. Sevinçte, hüzün de futbolun içindeki şeyler. Yeter ki birbirimizi kırmayalım. Beşiktaş maçı bizim için önemli. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz..”

Haberin Devamı

‘TOLGA KALEYİ KAPTIRMAZ’

ESKİ kaptanları Tolga Zengin’i Beşiktaş formasıyla izlemenin farklı olacağını da söyleyen Sebahattin Çakıroğlu, “Tolga bizim çocuğumuz ve şu anda Türkiye’nin güzide kulüplerinden birinde forma giyiyor. Beşiktaş’ta kaleyi kimseye bırakmayıp elinden gelenin en iyisini yapacağından eminim” dedi.
Çakıroğlu bir kaliteli bir forvet alıp transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi.


BAKMADAN GEÇME!