Beşiktaş'a 10 numara lazım

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa 10 numara lazım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2012 00:00

Beşiktaş’ın son dönemdeki en formda oyuncularından birisi olan Manuel Fernandes, siyah beyazlı kulüpte ve İstanbul’da mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın son dönemdeki en formda oyuncularından birisi olan Manuel Fernandes, siyah beyazlı kulüpte ve İstanbul’da mutlu olduğunu söyledi.  Ligde en son oynadıkları Ankaragücü maçına değinen Portekizli futbolcu, Lig TV’ye önemli açıklamalar yaptı. A.Gücü karşılaşmasında “10 numara” eksikliğinin hissedildiğini söyleyen Fernandes, “Hatların yakın oynandığı bir maçta örneğin, A.Gücü maçı gibi, hatları bilen birinin varlığı bizim için iyi olabilirdi. Ama, A.Gücü maçını kazansaydık bu yorumda bile bulunmazdım” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğun en büyük adayıyız

10 numaralara Fenerbahçeli Alex’i örnek gösteren Fernandes, “Pasları ve sol ayağı çok iyi. Gol de atıyor. Bence çok iyi bir 10 numara” dedi.

Eksik olduğu konuları da değerlendiren yıldız futbolcu, “Kafa toplarımı geliştirebilirim. Bunun yanı sıra, sol ayağımı da geliştirmem gerekiyor diye düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Son aylarda duran top anlamında takım olarak geliştiklerini söyleyen Fernandes, “Benim topu nereye vurduğumdan çok, topa vuracak arkadaşlarımın da pozisyonu çok önemli. Arkadaşlarımın istediği noktaya göndermeye çalışıyorum” diye konuştu. Fernandes, yoğun bir maç takvimleri olmasına rağmen şampiyonluğun en önemli adayı olduklarını sözlerine ekledi.

Messi başka bir dünyadan

BARCELONA’nın süper yıldızı Lionel Messi hakkında sorulan soruya; Fernandes, “O bu dünyadan değil. Ona karşı oynadım ve o diğer futbolculardan kesinlikle farklı. Allah vergisi bir yeteneği var. 100 yıl da antrenman yapsanız onun seviyesine gelemezsiniz” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!