Beşiktaş, transferde atağa geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, transferde atağa geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2012 00:34

Nene’nin PSG’de kalacağını açıklamasından sonra Artem Milevsky’ye yönelen siyah beyazlılar, bu futbolcu için nabız yokladı. Kartal, bu transferi kısa sürede bitirecek.

Haberin Devamı

Yaz transfer dönemini durgun geçiren Beşiktaş, devre arasında atağa geçmeyi planlıyor. Siyah beyazlılar, Nene’nin PSG’de mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini açıklaması üzerine alternatif isimlere yöneldi.

Brezilyalı’nın açıklamaları üzerine Milevsky’nin Beşiktaş’a transfer olma ihtimalini arttırdı. Transferde sonuç almak isteyen siyah beyazlılar da, Milevsky’nin durumunun kısa bir süre içerisinde netleşmesi amaçlanıyor.

10 yıldır aynı takımda

10 yıldır Dinamo Kiev’in formasını giyen Milevsky, beklenen patlamayı hiçbir zaman gerçekleştiremedi. Ukraynalı oyuncu, fiziğinden ve hava hakimiyetinden dolayı merkez golcü, yeteneklerinden dolayı yardımcı forvet oynayabiliyor.

IBRAHİMOVİÇ’İN EN BÜYÜK MİRASÇISI

Kimilerine göre yeni Shev-chenko, kimilerine göre Zlatan Ibra’nın en büyük mirasçısı, eskilerin tabiriyle “fuleli” topçu Milevsky, kaderinde bu iki ismin ayak izlerini takip etmek varken, kadın ve votkayı tercih etti. Hatta ünü o kadar yayıldı ki en iyi içen futbolcular arasında kendisine her zaman yer edindi.

Haberin Devamı

Penaltıları unutulmadı

U21 Dünya Kupası maçlarında İsviçre’ye karşı kullandığı penaltı atışıyla bir anda herkesin dikkatini çeken Milevsky, daha sonra bu penaltı serisine birçok önemli maçta da devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!