Beşiktaş - Stoke City karşılaşmasından notlar

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Stoke City karşılaşmasından notlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2011 22:12

Beşiktaş'ın Stoke City maçını izlemelk için İngiltere'ye Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Cengiz Zülfikaroğlu, Necip Sever geldi.

Haberin Devamı

Başkan Yıldırım Demirören ise Kulüpler Birliği'ndeki yoğun işleri nedeniyle gelemedi. Stoke City Kulübü Başkanı kulüp için 30 milyon paund harcadığını belirtti. Siyah beyazlı yöneticilere verilen yemekte konuşan Stoke City Başkanı "Kulüp için milyon dolarlar harcarsınız ama bir mağlubiyette kovulursunuz" demesi üzerine eşi araya girerek "Bırak artık boşa para harcamayı. Bu işin sonu yok. Servetimiz gidiyor" dedi. İngiliz başkan da "Dünyada bütün kadınlar aynıdır. Ben kulübümü seviyorum başka servetim yok" şeklinde cevap verdi ve salondakiler tarafından alkışlandı.

11 saat yolculuk yaptılar bilet bulamadılar

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları 3 otobüs dolusu taraftar ile Stoke Ctiy'ye 11 saat süren yolcukutan sonra geldiklerini belirtti. 75 taraftara bilet bulduklarını belirten Torunoğulları 35 taraftarın ise stat dışındaki barlarda izleyeceğini belirtti. Hollanda ile birlikte Almanya, Belçika, İsviçre'den gelen taraftarlar biletleri kısa sürede tükettiler. Karaborsadan 1000 euroya bilet satılması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Çarmıklı ve Kolot özel locada

Beşiktaş'ın Stoke Ctiy maçını locadan seyreden iş adamlarından Sabri Çarmıklı ve eski futbol komitesi Başkanı Celal Kolot'un siyah beyazlı takıma destek vermesi dikkat çekti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!