BeÅŸiktaÅŸ öldü öldü dirildi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş öldü öldü dirildi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 12, 2012 00:00

Kartal, PFDK'dan aldığı ceza nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği karşılaşmada gülen taraf oldu, ancak son dakikalarda sergilediği futbolla taraftarının yüreğini ağzına getirdi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademesi'nde Beşiktaş, İnönü Stadı'nda ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1'lik skorla devirdi ve bir üst tura yükseldi.

MAÇTAN KARELER - Emre Oktay ve Semih Bahadır'ın objektifinden

Siyah-beyazlı takımın gollerini 2. dakikada Veli Kavlak ve 73. dakikada frikikten Fernandes kaydetti. Kenan'ın 84. dakikada 25 metreden attığı gol ise konuk ekip için yeterli olmadı.

İNÖNÜ'DE FENER SESLERİ - Orhan Can yazdı

Bu sonuçla Beşiktaş, geçtiğimiz sezon 3 kez karşılaşıp 2 kez yendiği rakibini, bu sezon da mağlup etmeyi başardı.

DİŞİ KARTALLAR 90 DAKİKA HİÇ SUSMADI / WEB TV

BEŞİKTAÅž: 2 - GAZÄ°ANTEP BÃœYÃœKÅžEHÄ°R BELEDÄ°YESPOR: 1Â

Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Özgüç Türkalp, Ayhan Akgöz, Serkan Olguncan
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Egemen , Sidnei, İsmail, İbrahim Toraman, Necip (Dk. 77 Julio Alves), Veli (Dk. 57 Manuel Fernandes) , Simao, Holosko, Mustafa Pektemek (Dk. 72 Hugo Almeida)
Gaziantep BÅžB.: Onur, Samet, Ferit, Cihan, Ahmet Devret, Eren (Dk. 69 Mithat YaÅŸar), Onur Kalafat, Volkan (Dk. 85 Ãœmit Can), Kenan, Ramazan (Dk. 79 Ahmet BuÄŸra ErdoÄŸan), Serdar
Goller: Dk. 2 Veli, Dk. 73 Fernandes, Dk. 84 Kenan
Sarı kartlar: Dk. 40 Egemen Korkmaz (Beşiktaş), Dk. 40 Ramazan Altıntepe (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

MAÇIN AYRINTILARI

-Erkeklere adeta taş çıkardılar-

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübe PFDK tarafından verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle, karşılaşmayı kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünlerden takip edebildi.

Kapalı ve numaralı tribüne alınan kadın ve çocuklar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verirken, karşılaşmayı yaklaşık 3 bin kadın ve çocuk izledi.

-Pankartlarla küfüre tepki-

Fiyapı İnönü Stadı tribünlerinde "Küfür etme, evden seyretme", "Bu tribünler küfürsüz inler", "Küfürlere karşıdır Beşiktaş Çarşı", "Küfür etmeye değil, maç izlemeye İnönü'ye", "Küfüre karşıyız, Beşiktaşlıyız" yazılı pankartlar dikkati çekti.

-Carvalhal'den 5 deÄŸiÅŸiklik-

Ankaragücü maçında ilk 11'de sahaya çıkan Fernandes ve Almeida'yı yedek soyunduran, Tomas Sivok, Ernst ve Cenk'i maç kadrosuna almayan Carvalhal, bu 5 futbolcunun yerine Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Sidnei, Necip Uysal ve Filip Holosko'yu oynattı.

Haberin Devamı

-Keşanspor için saygı duruşu-

Bu arada karşılaşma öncesinde, trafik kazalarında hayatlarını kaybeden Keşansporlu futbolcular ile Trabzonsporlu taraftarlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!