Beşiktaş kurtuldu sayemde teşekkür etmediler

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş kurtuldu sayemde teşekkür etmediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2011 00:00

Şikeye işaret eden ve Beşiktaş’ı şaibe altında bırakan konuyla ilgili ikili jet hızıyla açıklama yaptı.TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş Yöneticisi’nin önceki gün Swissotel’deki toplantıda açıklama yapmak için salona girerken ağzından çıkan kelimeler tartışma yarattı.

Haberin Devamı

ŞİKE soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu’nun önceki gün İstanbul Swissotel’de düzenlediği ve son dönemde gündeme bomba gibi düşen iddiaların masaya yatırıldığı toplantıda İHA kamerasına yansıyan görüntülerdeki sözler akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmak için basın toplantısının yapılacağı salona girerken yanında bulunan Yönetimi Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş yöneticisi Hüsnü Güreli’nin sarfettiği sözler tartışma yarattı.

Hüsnü Güreli’nin, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı salonuna doğru yürürken sarfettiği, “Beşiktaş’ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç” sözleri kameraya saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Güreli: Sözlerimin şike soruşturması kararıyla ilgisi yok

TÜRKİYE Futbol Federasyonu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli, İHA tarafından kendisi ile ilgili yayınlanan videoda yer alan ifadelerine açıklık getirdi. Hüsnü Güreli şunları söyledi:

“15 Ağustos günü Swissotel’de İHA tarafından çekilen videoda yer alan ifadelerim, tamamen yabancı oyuncu düzenlemesi ile ilgilidir. TFF Yönetim Kurulu’nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar’ın sarfettiği eleştirileri, Başkanımız ve Başkanvekillerimiz ile birlikte bir sohbet ortamında değerlendirdim. Şu an itibariyle en fazla sayıda yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan Beşiktaş’ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerim, şike soruşturması ile ilgili TFF kararına bağlamak hiçbir şekilde doğru değildir.”

Güreli’nin sözleri yabancı sınırlamasıyla ilgiliydi

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Hüsnü Güreli’nin kendisine söylediği sözlerin yabancı sınırlamasıyla ilgili olduğunu belirtti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aydınlar, “Sayın Güreli’nin o sözleri, yabancı sınırlamasıyla ilgiliydi. Beşiktaş Yöneticisi Sinan Vardar bu konuyla ilgili Futbol Federasyonu’nu eleştiriyordu. Sayın Güreli de bunu ifade etti. Şikeyle ilgisi yok. Zaten kurtaracak bir şey de yok. Kaldı ki biz kimseyi kurtarmadık, Beşiktaş’ı kurtaralım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!