Beşiktaş Kerim Frei'yı KAP'a bildirdi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Kerim Freiyı KAPa bildirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 15:47

Beşiktaş'ın Kerim Frei'yı İngiltere Championship takımlarından Birmingham'a satıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta bugün flaş bir ayrılık yaşandı. Kerim Frei, İngiltere Championship takımlarından Birmingham'a transfer oldu. Yıldız futbolcunun bonservisi için siyah beyazlıların 2.5 milyon Euro bonservis bedeli alacağı ifade edildi.

Devre arasında Süper Lig'den gelen bir çok teklife red cevabı veren Kerim'in Beşiktaş'ta kalamaz ise tercihini İngiltere'den yana kullanmak istediği biliniyordu.Kerim Frei'nin, Birmingham ile 3.5 yıllık anlaşma imzalayacağı bildirildi. Siyah-beyazlı kulübün 2013-2014 sezonunun başında İngiltere'nin Fulham takımından transfer ettiği 23 yaşındaki oyuncusu, Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 68 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada; "Kerim Frei'ın transferi konusunda Birmingham City F.C. ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Haberin Devamı

Kerim Frei'nin sözleşmesinde 2 madde dikka çekiyor. Buna göre Birmingham Premier Lig'e yükselirse Beşiktaş Kulübü 800 bin Euro daha kasasına koyacak. Ayrıca Kerim Frei başka bir kulübe satılırsa Siyah - beyazlı ekip satıştan %20 pay alacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!