Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2015 13:46

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kardemir Karabükspor ile yarın Ankara'da yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşirilen idmanda siyah-beyazlı futbolcular, istasyon koşularının ardından taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenman, yarım sahada çift kale maçla bitti.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki çalışmaya sakatlıkları süren Tolga Zengin ve Veli Kavlak katılmadı. Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile Osmanlı Stadı'nda yapacağı karşılaşma için öğleden sonra Ankara'ya gidecek.

Beşiktaş kafilesi Ankara'ya gitti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın Osmanlı Stadı'nda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maç için Ankara'ya gitti. Siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Ankara'ya hareket etti. Kafilede genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar da yer aldı.

Sakatlığı süren futbolculardan Tolga Zengin ile Veli Kavlak'ın yanı sıra Alexander Milosevic, Daniel Opare, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral, Ankara'ya götürülmedi. Siyah-beyazlıların 20 kişilik Kardemir Karabükspor maçı kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei Koyunlu, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!