'Beşiktaş’ı küçültmüyor aksine büyütüyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ı küçültmüyor aksine büyütüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 01:34

Fikret Orman “Beşiktaş’ı yönetmek halka şirin görünme işi değildir. Gece gündüz hiçbir haram olmadan sadece takımımız için çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, kulübü küçültmediklerini, aksine büyüttüklerini ifade ederek, “Transferlerin nasıl gerçekleştiğini, yeni Oğuzhan’ların nasıl geldiğini ve skorsal yönde Beşiktaş’ın nerede olacağını herkes görecek” dedi.

Fikret Orman, Ege Bölgesi’ndeki taraftar derneklerince Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen panele katıldı. Orman, kulübün alınan kararlarla küçüldüğü yönündeki iddialara ilişkin şunları söyledi: “Beşiktaş’ı yönetmek, halka şirin görünme işi değildir. Taraftar ne istiyorsa yapma işi değildir. Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş’ın bir kuruşuna zarar gelmeden namusumuzla gece gündüz hiçbir haram olmadan sadece Beşiktaş için çalışıyoruz.

‘Bursa’ya gideceğim’

CAMİALARIN büyüklüğü birbirini büyütür, ufalması birbirini ufaltır. Rekabet sahada, centilmenlik içerisinde yapılması gerekir. Biz camia olarak buna özen göstermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Bursa’ya gideceğim. Bursa ile Beşiktaş’ın arasındaki husumeti ortadan kaldırmak istiyorum. Artık futbolda, bu pislik görüntüler oluşmasın, sporun değeri düşmesin istiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!