Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraydan son dakika transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 14:12

Süper Lig'in bitimiyle birlikte ülkemizde özellikle 3 büyüklerin transfer gündemi yoğunlaştı. Spor medyasının öne çıkan transfer haberlerinin çoğu şuan iddia aşamasında fakat kesinleşen ve basına açıklanan isimlerde mevcut. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile isimleri anılan futbolcular ve transferi kesinleşen isimler

Fenerbahçe Mehmet Ekici'yi resmen açıkladı
Fenerbahçe, ligin sona ermesinin hemen ardından ilk transferini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mehmet Ekici ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mehmet Ekici ile sözleşme imzalanacaktır" denildi.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Mehmet Ekici, sağlık kontrolünden geçirildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraydan son dakika transfer haberleri

Sürpriz transfer iddiası! Andre Castro Fenerbahçe ile anlaştı...

Haberin Devamı

Goal.com'un haberine göre, Kasımpaşa formasını 3 sezondur terleten Andre Castro'nun yeni durağının Fenerbahçe olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin, Kasımpaşalı başarılı orta alan oyuncusu Andre Castro ile anlaştığı iddia edildi.

Bu sezon zaman zaman ortaya koyduğu etkileyici futbolla dikkat çeken Castro'nun kulübüyle sözleşmesi sona erdi. Kasımpaşa, 2013-14 sezonundan bu yana formasını terleten Castro'ya yıllık 1 milyon avrodan yeni bir sözleşme teklif etti fakat Portekizli oyuncu bu teklifi kabul etmedi.

'FENER'LE ANLAŞTI' İDDİASI

Andre Castro'nun, menajeri aracılığıyla kendisiyle temasa geçen Fenerbahçe ile el sıkıştığı öne sürüldü. Orta alanda hücuma dönük takviye arayışlarını sürdüren sarı lacivertli ekip, yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'ın onay vermesi durumunda 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katacağı belirtildi.

Andre Castro, Kasımpaşa formasıyla 139 maçta 20 gol attı, 10 asist yaptı.

 

Aurelien Chedjou(Galatasaray)Aurelien Chedjou(Galatasaray)

Medipol Başakşehir'e transfer oldu

Medipol Başakşehir, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou'yu kadrosuna kattı. Medipol Başakşehir, Chedjou sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

Bu sezon Galatasaray'la 20 maça çıkan Chedjou, 1 gol ve 1 asist yaparken 1 sarı 1 de kırmzı kart gördü.

Domagoj Vida - GalatasarayYönetime verdiği raporda, 2 stoper talebinde bulunan ve bunlardan birinin mutlaka şef ve lider özellikli olmasını isteyen Tudor, vatandaşı Domagoj Vida’yı işaret etti. Sarı-Kırmızılılar vakit kaybetmeden Dinamo Kiev’le temas kurarken, pazarlıkta önemli aşama kaydedildi.Domagoj Vida - Galatasaray<br><br>Yönetime verdiği raporda, 2 stoper talebinde bulunan ve bunlardan birinin mutlaka şef ve lider özellikli olmasını isteyen Tudor, vatandaşı Domagoj Vida’yı işaret etti. Sarı-Kırmızılılar vakit kaybetmeden Dinamo Kiev’le temas kurarken, pazarlıkta önemli aşama kaydedildi.

Beşiktaş Vida'ya kavuşuyor!

Fanatik'in haberine göre, önce şampiyonluğun mimarı, teknik direktör Şenol Güneş’in mukavelesi uzatıldı, sonra kaptan Oğuzhan ile 5 yıllık sözleşme yapıldı. Hocasına 3. yıldız armağanı vermekte kararlı olan Başkan Fikret Orman, Hırvat stoperi bitiriyor.

Haberin Devamı

Şampiyon olup 3. yıldızı takan Beşiktaş’ta sıra yeni yıldızlarda... Teknik direktör Şenol Güneş ile sözleşmeyi uzaktan, kaptan Oğuzhan ile mukavele yenileyen Kartal’da gözler Başkan Fikret Orman’a çevrilmiş durumda. Çünkü Siyah-Beyazlılar’ın patronu Güneş’e şampiyonluk armağanları hazırlıyor.

Dış transferde ilk hedefte ise son dönemlerin aranan adamı Vida var. Hem sezon başında hem de devre arasında istenip alınamayan Dinamo Kiev’in stoperi için artık şartlar çok daha uygun. Çünkü Hırvat oyuncunun takımı ligde şampiyonluğu kaçırdı ve şu an Beşiktaş kadar ciddi ilgi duyan bir talibi yok. Devre arasında 10 milyon Euro (40 milyon TL) isteyen Dinamo Kiev de rakamı düşürdü, artık pazarlıklar neredeyse ilk konuşulanın yarısı üzerinden ilerliyor.

Haberin Devamı

Başkan gitmişti...

Vida başta olmak üzere transfer operasyonu için geçtiğimiz günlerde soluğu yurt dışında alan Başkan Orman’ın Ukrayna ekibine 4 milyon Euro (16 milyon TL) peşin ödeme teklifi yaptığı öğrenildi. Bu öneriyi düşünmek isteyen Ukrayna temsilcisinin 1 hafta içinde Beşiktaş’a yanıt vereceği belirtildi. Sözleşmesi 2018’de bitecek olan ve mukavele yenilemeyi düşünmeyen, Siyah-Beyazlılar’a da sıcak bakan Vida’nın tavrının da bu transferde önemli rol oynayacağı düşünülüyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraydan son dakika transfer haberleri

Belhanda ile anlaşma tamam

beIN'de yer alan habere göre, Galatasaray'ın, Faslı yıldız Younes Belhanda ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın hedefindeki yeni isim Younes Belhanda.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Nice kulübünde geçiren ve bonservisi Ukrayna'nın Dinamo Kıev kulübünde bulunan Younes Belhanda için Sportif direktör Cenk Ergün Fas'a gitti. Sabah saatlerinde Casablanca, ardından Marakesh'e geçen Cenk Ergün, burada Fas milli takımında bulunan Belhanda ile masaya oturdu.

Futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtilirken, sarı - kırmızılı yönetimin Dinamo Kiev ile de görüşmelere başlaması bekleniyor.

Galatasaray yönetimi, Belhanda'nın yanı sıra Bafetimbi Gomis konusundaki görüşmelerini sürdürüyor. Gomis'in menajeri Ettienne Mendy, hafta içinde İstanbul'a gelerek transferle ilgili pazarlıklarda bulunacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!