Derbi ne zaman saat kaçta? Ä°ÅŸte BeÅŸiktaÅŸ Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

Güncelleme Tarihi:

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 02, 2017 12:47

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Sezonun ikinci yarısında Süper Lig'den önce Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan iki ezeli rakip nefes kesecek bir mücadeleye imza atacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesi biletler neredeyse tükendi. Peki karşılaşmaya gidemeyecek olan taraftarlar için yayın bilgileri nedir? İşte Derbi ne zaman saat kaçta? sorusunun cevabı ve Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal bilgileri

Haberin Devamı

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı, futbol tutkunları tarafından ilgiyle bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde karşılaşacak olan iki takım erken finalde tur şansı arayacak. Süper Lig'in formda takımı Siyah Beyazlı ekip, rakibini sahasında ağırlayacak. Peki, iki takım taraftarlarının heyecanla beklediği Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak? İşte, Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ve karşılaşmanın detayları

Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçı 5 Şubat Pazar günü saat 20:30’da oynanacak. Mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. 

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Atiker Konyaspor'u 5-1 yenen Beşiktaş, liderliğini sürdürdü. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek uzun bir aradan sonra liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlı ekip, Atiker Konyaspor'u 5-1'lik skorla geçti. Puanını 44'e çıkaran Beşiktaş, 42 puanlı Medipol Başakşehir'in önünde zirvedeki yerini korudu. Üçüncü sıradaki Galatasaray ile 5 puanlık farkın inmesine izin vermeyen siyah-beyazlı ekip, 4. sıradaki Fenerbahçe ile olan puan farkını ise 9'a yükseltti.    

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de adale sakatlıkları sıkıntı yaratıyor

Son 1 ay içinde 5 futbolcuda adale ve kasık sakatlığı yaşandı. Transfer dönemini sadece Karavaiev’i alarak kapatan Fenerbahçe takım içindeki sakatlıklar nedeniyle de sıkıntı yaşıyor.

Özellikle adale ve kasık sakatlıkları arttı. Devre arası kampı ve ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte Volkan Şen, Simon Kjaer, Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Salih Uçan sakatlık sorunu yaşadı. Son olarak Salih Uçan Kayserispor maçında adalesinden sakatlandı. MR’ı çekilen Salih Uçan’ın adalesinde yırtık belirlenirken, 21 yaşındaki oyuncunun sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağı açıklandı. Salih’in de sakatlanmasıyla sarı-lacivertli takımda son 1 ay içerisinde 5 futbolcu adale ve kasık bölgesinden sakatlık yaşamış oldu.

Haberin Devamı

OZAN TUFAN DÖNÜYOR, VOLKAN HALA SAKAT

Adalesindeki sakatlık nedeniyle Kayserispor maçında forma giymeyen Ozan Tufan, Beşiktaş derbisinde sahalara dönecek. Ozan Tufan’ın bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlaması ve hafta sonunda oynanacak derbide forma giymesi bekleniyor. Volkan Şen ve Salih Uçan’ın tedavileri sürüyor.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için biletler "yok" sattı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için satışa çıkan biletler tükendi. 
Beşiktaşlı yaklaşık 30 bin kombine sahibinin dışında kalan 10 bin bilet dün satışa çıkıp 1 gün içinde tükenirken, Fenerbahçeli taraftarlar için ayrılan yaklaşık 2000 kişilik kontenjanı ise Sarı-Lacivertli kulüp aldı.  Erken final olarak adlandırılan eşleşmeyi Vodafone Arena’da izlemek isteyen futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma 5 Şubat Pazar günü 20.30’da başlayacak.

Haberin Devamı

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

Bilet fiyatları açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur maçında 5 Şubat Pazar günü saat 20.30’da Vodafone Arena’da Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaşacak. karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı.

Bilet Satış Kanalları
Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Vodafone Arena bilet satış gişesi, ‪www.passo.com.tr internet portalından, N’Kolay satış noktaları ve ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alabilirler.

Tek Maçlık Geçiş Kartı Teslimatı
Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almaları durumunda tek seferlik geçiş kartlarını Vodafone Arena bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Haberin Devamı

Vodafone Arena bilet gişesi haftanın her günü ‪10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Engelli Tribün Bilet Talepleri
Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Arena engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 1 Şubat 14.00 – 2 Şubat 16.00 tarihleri arasında yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Stadyum girişinde taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 375TL
Kategori 2 : 350TL
Kategori 3 : 325TL
Kategori 4 : 300TL
Kategori 5 : 260TL
Kategori 6 : 220TL
Kategori 7 : 140TL
Kategori 8 : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Ãœste üste 4. galibiyet    Â
Beşiktaş, Atiker Konyaspor'u mağlup ederek ligde üst üste 4. galibiyetini elde etti. Ligde son puan kaybını 15. haftada deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra çıktığı 4 maçta 12 puan topladı. Kasımpaşa maçının ardından 16. haftada Gaziantepspor'u sahasında 1-0 yenen Beşiktaş, deplasmanda 17. haftada Osmanlıspor'u 2-0 ve 18. haftada da Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, Atiker Konyaspor karşısında elde ettiği sonuçla, galibiyet serisini sürdürdü.                     

Vodafone Arena'daki 11. penaltı      
Beşiktaş, Vodafone Arena'da 18. resmi maçına çıkarken, siyah-beyazlı futbolcular bu karşılaşmalarda 11 kez penaltı atışı yaptı. Atiker Konyaspor maçıyla ligde 8. kez penaltı noktasına gelen siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında ise 3 kez penaltı kullandı. Mario Gomez ile geçen sezon iki atışı değerlendiremeyen Beşiktaş, 11 penaltı atışında 9 gol kaydetti.    

Stadında bir maçtaki en çok golünü attı    Â
Siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena'da bir maçta en çok golü Atiker Konyaspor'a attı. Geçen sezon Bursaspor karşılaşmasıyla hizmete giren stadında Kayserispor'u 4-0 ve Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş, Atiker Konyaspor'a 5-1 üstünlük kurdu. Siyah-beyazlı takım ayrıca, bu sezon bir maçtaki en çok golü de Konya ekibi karşısında buldu.               

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

     

Babel'den gollere devam

Maçta 9. dakikada Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren Ryan Babel, ligde üst üste iki maçta fileleri havalandırdı. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında gol bulan Babel, hücumdaki etkili oyunun yanı sıra savunmaya verdiği destekle öne çıktı.    

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...


                

Oğuzhan Özyakup 141 gün sonra gol attı      

Beşiktaş'ın 28. dakikada ikinci golünü atan Oğuzhan Özyakup, uzun bir aradan sonra ligde gol sevinci yaşadı.      
Siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de bundan önceki golünü 10 Eylül 2016'da Kardemir Karabükspor'a penaltıdan atan Oğuzhan, 141 gün sonra fileleri havalandırdı. Siyah-beyazlı oyuncu, bu sezon ligdeki üçüncü golüne ulaştı.    

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

                

Cenk Tosun, en golcü sezonunu yaşıyor  

Atiker Konyaspor maçında "hat-trick" yapan ve son üç maçında toplam 5 gol kaydeden Cenk Tosun, bu sezon 15. kez fileleri havalandırdı. 2013-2014 sezonunda Gaziantepspor formasıyla 13 gol atan Cenk Tosun, Süper Lig'deki en iyi performansına bu sezon ulaştı.    

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

                

Tribünlerde büyük sevinç      
Beşiktaşlı taraftarlar üste üste gelen gollerin ardından büyük coşku yaşadı. Takımlarının 4-0 öne geçmesinin ardından şampiyonluk şarkıları söyleyen siyah-beyazlılar, kadroya dahil edilmesi beklenen Demba Ba lehine de tezahürat yaptı. Taraftarlar ayrıca maçın son bölümünde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratta bulundu. Ricardo Quaresma, takım arkadaşlarıyla maç sonunda taraftarlara "üçlü" çektirdi.                   

Tosic'in şansızlığı      
Maçın 63. dakikasında kendi kalesine gol atan Dusko Tosic, geçen sezon olduğu gibi büyük şansızlık yaşadı. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği ve Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçlarda kendi kalesine gol atan Tosic, bu sezon da Atiker Konyaspor mücadelesinde aynı durumla karşılaştı.      

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

Fenerbahçe'de gözler Türkiye Kupası'na çevrildi  
Sarı-lacivertli ekip, son 16 turunda 5 Şubat Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 5 Şubat Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen idman, basına kapalı yapıldı.      

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda 4-1 kaybedilen Kayserispor karşılaşmasında forma giyen futbolcuların, günü yenilenme çalışmasıyla tamamladığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı kaydedildi. Antrenmanın, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandığı belirtildi. Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını 1 Şubat Çarşamba günü yapacağı idmanla sürdürecek.

Fenerbahçe’nin en zor dönemi
Şubat ayında 6 maçın 4’ü deplasmanda. Kayseri yenilgisi sonrası şampiyonluk şansını zora sokan Sarı-Lacivertliler kupa maçına odaklanacak.

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

Beşiktaş derbisi çıkış noktası !..
Şubat ayına derbi galibiyeti ile başlamak isteyen Fenerbahçe’nin zorlu süreç için morale ihtiyacı var. Kayserispor’dan farklı mağlubiyet alan Fenerbahçe’de lig için umutlar tükenmeye başladı.Sarı-Lacivertli takım işleri zora sokarken ligin üst sıralarındaki takımları yenip, alt sıralardaki takımları puan kaptırma alışkanlığına da devam etmiş oldu. Kötü oyun karşısında Teknik Direktör Advocaat da şaşkınlığını gizleyemeyip bir kez daha transfere ihtiyacı olduğunu ve takımın kalitesinin arttırılması gerektiğini dile getirdi.

Advocaat orta alanda dikiş tutturamıyor
Takım içinden 10 numara ve 8.5  numara pozisyonları için sürekli arayışlarda olan Advocaat, son dönemde Salih, daha önce Aatıf, zaman zaman Alper ve Ozan’ı deniyor ama istediği dikişi tutturamıyor. Hollandali teknik adamın forvet arkasına van Persie’yi de denediği maçlar oldu ama tam randıman alınamıyor ve süreklilik adına sakatlıklar da tecrübeli hocanın planlarını bozuyor.  

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

Ara transfer Mehmet Ekici polemiği ile geçti
Transferin bitmesine 1 gün kala sadece Karavaiev’i kiralık olarak kadrosuna katabilen Fenerbahçe , Mehmet Ekici polemiği ile zaman harcadı. Başka isimleri de çeşitli sebeplerle ikna edemeyen sarı-lacivertli takım , büyük bir sürpriz olmadıkça mevcut kadro ile yoluna devam edecek.

Şubat ayı Fenerbahçe’nin kaderini belirleyecek
Beşiktaş’ın Konyaspor’u yenmesi durumunda lider ile puan farkı 9’a çıkacak olan Fenerbahçe hafta sonundaki kupa maçına odaklanacak. Deplasmandaki Beşiktaş derbisini çıkış noktası olarak gören Fenerbahçe’de 1 Şubat’tan itibaren bu maçın hazırlığı yapılacak. Advocaat , Kayseri maçındaki görüntünün nedenlerini bugün oyuncularına sorarken, onlara 1 gün izin verdi. Herkesin kendisine çeki düzen vermesini isteyen Advocaat, 1 Şubat’tan itibaren sıkı bir döneme gireceklerini ve herkesin bu takım için varını yoğunu ortaya koymasını istedi.

Derbi ne zaman saat kaçta İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal...

Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve lig maçları peş peşe...
5 Şubat’ta kupadaki Beşiktaş deplasmanı ile başlayacak zorlu süreç, ligin 20. haftasında 11 şubat’ta Bursa deplasmanı ile devam edecek. 16 Şubat Krasnodar ile Avrupa Ligi’nin ilk maçı deplasmanda oynanacak. Bu maçın rövanşı 22 Şubat’ta...
19 Şubat’ta Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Fenerbahçe Şubat ayını Gaziantep deplasmanında 26 Şubat’ta tamamlayacak. Şubat ayındaki 6 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe lig ve kupalardaki kaderini 5 Şubat ile 26 şubat arasında yani 3 hafta içinde belirlemiş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!