Beşiktaş buyursun Kadıköy'e gelsin

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş buyursun Kadıköye gelsin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2012 23:06

Abdullah Kiğılı stat yapacak her takıma destek olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

“Fikret Orman’ın iyi niyetini biliyoruz. Kadıköy’ü istiyorlarsa gelebilirler. Yeni statlarını yapana kadar maçlarını Şükrü Saracoğlu’nda oynayabilirler. Bu durum bizi de memnun eder.”

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ın “Maçlarımızı Fe-nerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanamak istiyoruz” sözlerine sarı lacivertli cep-
heden olumlu yanıt geldi. Fe-nerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, kapılarının Beşiktaş’a açık olduğunu söyledi. Kiğılı, İnönü Stadı’nı yıkıp yerine yeni stat yapacak olan Beşiktaş gibi her takıma sahip çıkacaklarını belirterek, “Kendilerine de söylüyoruz. Her zaman onlara kapımız açık. Fikret Orman’ın bu konudaki iyi niyetlerini ve duyarlılığını biliyoruz. Kadıköy’ü istiyorlarsa gelebilirler. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan Beşiktaş da faydalanabilir. Stadı yapılana kadar maçlarını Kadıköy’de oynarlar. Bu bizi de memnun eder” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ TARAFTARIMIZ’

FENERBAHÇE’nin de ilk yarıyı sıkıntılı kapatmasına rağmen sezonun ikinci yarısında gerçek havasını yakalayacağını kaydeden Kiğılı, “En büyük destekçimiz taraftarımız. Takımına zor günde sahip çıkan taraftarlara sahibiz. 32 bin kombine sattık. 15 milyon liranın üzerinde ürün satışımız var. Bunlar hep taraftarlarımız sayesinde oluyor. Yeni bir takım oluşturduk ve yönetim olarak biz de bu ekibin arkasındayız.
Hocamız Aykut Kocaman’a da güvenimiz sonsuz. Sezon sonunda haklı olduğumuzu herkes görecek” dedi. Kabuk değiştirdiklerini de sözlerine ekleyen Kiğılı, şöyle devam etti:

‘HER ŞEY SEZON SONUNDA BELLİ OLUR’

BİZİM büyük hedeflerimiz var. Şu artık bir gerçek, Alex olayı kapanmalı. Alex’in yaptıklarını kamuoyu bilmiyor. F.Bahçe’ye hizmet etti, karşılığını aldı. Ama artık onunla yollarımız ayrıldı. Stoch da çok iyi futbolcu ama takımda kalmak istiyorsa özel yaşamına dikkat etmeli. Gereken uyarıları yaptık. Bizim kimseyle sorunumuz yok. Takımın genelinden memnunuz. F.Bahçe taraftarı merak etmesin, süper bir oyuncu transfer edeceğiz. Dünya çapında bir isim sarı lacivertli formayı giyecek. Ancak, sabır diyorum. Beklesinler ve görsünler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!