Beşiktaş Benfica maçı nefes kesecek.. Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Benfica maçı nefes kesecek.. Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 19:17

Beşiktaş Benfica maçı ile oldukça kritik bir mücadeleye çıkıyor. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam nefes kesecek bir mücadele sahne alacak. Peki Beşiktaş Benfica maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte Beşiktaş maçının kanal ve saat bilgileri

Haberin Devamı

Beşiktaş Benfica maçı ile bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşma spor severleri bekliyor olacak. Beşiktaş sahasında Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk ediyor. Zorlu mücadele öncesinde karşılaşmanın hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Beşiktaş Benfica maçı bu hafta ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak şifreli mi?

Beşiktaş Benfica maçı bu hafta nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Karşılaşma öncesinde iki takımda hazırlıklarını sürdürüyor. Portekiz temsilcisi Benfica grupta 7 puanla ikinci sırada yer alırken, temsilcimiz Beşiktaş 6 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Arıca grup lideri Napoli'de 7 puan ile liderliğini sürdüruyor.

Beşiktaş-Benfica maçının hakemi belli oldu.

Siyah-beyazlı ekibin, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda sahasında Benfica ile yapacağı maçta Sloven hakem Damir Skomina düdük çalacak. Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 23 Kasım Çarşamba günü Benfica'yı ağırlayacağı maçı Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Arena'da saat 20.45'te oynanacak maçta Sloven hakem Skomina'nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yapacak. Bojan Ul'un dördüncü hakem olarak görevlendirildiği maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Matej Jug ve Slavko Vincic üstlenecek.  

Haberin Devamı

Beşiktaş Benfica maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş Benfica maçı 23 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:45'te oynanacak. Mücadele Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak                   

Haberin Devamı

Beşiktaş avantaj peşinde
Beşiktaş, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı konuk edecek. Kritik maç öncesi siyah-beyazlılar rakibinden puan ya da puanlar alıp grupta son maçlar öncesi avantajlı konuma geçmek istiyor.  UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında siyah-beyazlı takım Benfica'yı ağırlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak mücadele çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak.  Sistem belliAdana deplasmanına Rhodolfo, Tosic ve Adriano'yu götürmeyerek riske etmeyen Teknik Direktör Şenol Güneş, Benfica maçında bu üç oyuncudan da yararlanabilecek. Stoperde Marcelo - Tosic ikilisinin oynaması ön görülürken, ikinci bir tercih olarak deneyimli çalıştırıcının stoperde Tosic'in yerine Rhodolfo'yu da oynatabileceği tahmin ediliyor. Eğer Rhodolfo stoperde Marcelo'ya eşlik ederse sol bekte Tosic ve sol önde ise Adriano'nun oynaması muhtemel. Sağ bekte ise Beck'in yeri garanti gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Adanaspor maçında ilerde Aboubakar ve Cenk ikilisini deneyen Şenol Güneş'in sol önde Adriano tercihi Cenk'in kulübeye çekilmesine sebep olabilir. Sağ önde Quaresma ortada Atiba-Tolgay-Oğuzhan ise orta saha kurgusunu oluşturacak. İleride ise gol ayağını Aboubakar'ın çekmesi bekleniyor.

Puan kaybı en son ihtimal

B Grubu'nda Napoli ve Benfica 7'şer puanla zirveyi paylaşırken, Beşiktaş 6, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ise 1 puanla son sırada bulunuyor. Grupta çarşamba günü oynanacak maçlarda Napoli Dinamo Kiev'i; Beşiktaş ise Benfica'yı konuk edecek. İtalyan temsilcisinin Kiev ekibini mağlup etmesi olağan gözükürken, matematiksel hesaplarda siyah-beyazlıların Vodafone Arena'da en kötü ihtimalle 1 puanla ayrılması bir üst turu kolaylaştırır. Zira grubun son maçında iddiası kalmayan Dinamo Kiev'e konuk olacak Beşiktaş'ın bu maçtan puanla ayrılması kuvvetle muhtemel. Benfica ile Napoli arasında Portekiz'de oynanacak maç ise grubun seyrini değiştirecek bir mücadele olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Benfica maçında şoke eden gol

UEFA Gençlik Ligi’nde Beşiktaş, kendi sahasında Benfica’ya 3-0 yenilirken, Portekiz ekibinin 2. golünü atan Fernandes, yaklaşık 55 metreden fileleri havalandırdı.

UEFA Gençlik Ligi B Grubu'ndaki Beşiktaş-Benfica mücadelesinde gülen taraf konuk Portekiz ekibi oldu.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan karşılaşmaya siyah beyazlılar; İbrahim Akıncı, Alpay Çelebi, Şiyar Kepir, Burak Yamaç, Batuhan Karagöz, Rıfat Can Aslan, Yusuf Abay, Muhammed Öztürk, Eslem Öztürk, Mustafa Apardı, Fatih Aksoy ve Süleyman Selak 11'i ile başladı.

Karşılaşmanın büyük bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Beşiktaşlı gençler özellikle ikinci yarıda çok önemli gol pozisyonları buldu. Son bölümde üstünlüğü ele alan Benfica, Gomes (Dk.76), Fernandes (Dk.87) ve Arajuo (Dk.90) golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Konuk takımın ikinci golünü kaydeden Fernandes, yaklaşık 55 metreden mükemmel bir vuruşla topu filelere göndermeyi başardı.

Beşiktaş, gruptaki 5. maçında 2. mağlubiyetini alarak 3 puanda kaldı. Benfica ise puanını 7'ye yükseltti.

Beşiktaş Benfica maçı nefes kesecek.. Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!