Beşiktaş Aras Özbiliz'i transfer etti ve kiraladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Aras Özbilizi transfer etti ve kiraladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 18:26

Beşiktaş, Spartak Moskova'dan transfer ettiği sağ kanat oyuncusu Aras Özbiliz'i İspanya'nın Getafe takımına kiralayacak..

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta dünkü transfer hareketliliği Boyko ve Delgado ile sınırlı kalmadı. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı bir diğer isim Aras Özbiliz oldu. 

25 yaşındaki İstanbul doğumlu Ermeni oyuncu için Spartak Moskova ile 1.5 milyon Euro’ya anlaşmaya varıldı. Özbiliz, Hollanda'nın Ajax ve Rusya'nın Kuban Krasnodar takımlarında forma giydi. Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Aras, yarım sezon İspanya'nın Getafe takımına kiralanacak.

Bu arada Beşiktaş Kulübü, Aras Özbiliz'in transferi için Spartak Moskova ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Ermeni futbolcu bugün öğle saatlerinde Moskova'dan İstanbul'a geldi.

ORMAN: ERSAN'I SATMAYACAĞIZ
Öte yandan, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu makamında ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, , Çin'in Shanghai Shenhua takımının transfer etmek istediği oyuncuları Ersan Adem Gülüm'ü satmayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ersan'ı takımdan tutacaklarını aktaran Orman, "Ersan’ı gönderme niyetimiz yok. Ersan’ın kafasının karıştığı da yok. Kısa vadeli planlar yapmıyoruz" dedi.

Fikret Orman, yeni transferleri Ukraynalı kaleci Denis Boyko'nun iyi bir oyuncu olduğunu belirtirken, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili, "Bir rotamız var, o doğrultuda hareket ediyoruz. Futbol takımımıza Trabzonspor maçında güveniyoruz. Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar. Şampiyonluğa odaklandık" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!