Beşiktaş’a 1 iyi 1 kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’a 1 iyi 1 kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2010 00:00

G.Saray derbisine 8 eksikle sıkıntılı hazırlanan siyah beyazlılar, Guti’den gelen haberle sevinirken, takımın tecrübeli ismi Nihat Kahveci’nin devreyi kapatması moralleri bozdu.

Haberin Devamı

KRİTİK G.Saray derbisi öncesi sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş, Guti’ye sevinirken Nihat’ın durumu moralleri bozdu. Derbi hazırlıklarını 8 eksikle sürdüren siyah beyazlılarda önceki günkü antrenmanda sol arka adalesinde sertleşme oluşan Guti’nin pazar günkü zorlu karşılaşmada forma giyebileceği açıklandı. Kulüp doktorları Doç.Dr.Şenol Akman ve Dr.Devrim Urgun, Guti’nin sakatlığının  G.Saray derbisinde oynamasına engel teşkil etmediğini ifade ettiler.
Adalesinde kanama var
Nihat Kahveci’den gelen haberler ise keyifleri kaçırdı. Adale yırtığına bağlı olarak karın adalesinde kanama olan tecrübeli futbolcunun 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Acıbadem Hastanesi’nde kulüp sağlık kurulu başkanı Prof.Dr.Mete Düren ve ekibi tarafından kontrol edilen futbolcunun, devreyi kapattığı ifade edildi. Düren, “Korkulacak fazla bir şey yok” derken Dr.Mehmet Bahçeci, “Dinlenmesi gerekir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!