‘Bermuda şeytan üçgeni’ tutulmuyor

Güncelleme Tarihi:

‘Bermuda şeytan üçgeni’ tutulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 23:20

Burak Yılmaz, Didier Drogba ve Sneijder üçlüsü ligdeki 25 golün, 20’sini filelere gönderdi.

Haberin Devamı

Takımın gol yükünü çeken üçlü, formuyla da göz kamaştırıyor.

FENERBAHÇE’nin, Karabükspor’a yenilmesinin ardından Trabzonspor karşısında elde edilen galibiyet sonrası şampiyonluk yarışında tekrar iddialı konuma gelen G.Saray’da yüzler gülüyor...
Sarı kırmızılılar bu sezon Süper Lig’de oynadığı 16 maçta 25 gol atarken (1 gol hükmen) sadece 6 oyuncunun skorlara gol katkısı verdiği gördü.

YÜZDE 80 PAY ONLARIN

TAKIMIN gol yükünü Burak, Drogba ve Sneijder çekerken (yüzde 80) diğer oyuncular sadece 4 gol atabildi. Burak Yılmaz 9, Drogba 7, Sneijder 4 gol atarken Selçuk 2, Engin ve Chedjou birer kez rakip fileleri havalandırdı. Son iki yılın gol kralı olan Burak’ın da eski formunu bulması, Roberto Mancini’yi mutlu ediyor.

Kupa kuraları bugün çekiliyor

ZİRAAT Türkiye Kupası grup kuraları bugün İstanbul’da çekilecek. Ataköy Olimpiyatevi’nde saat 14.00’te gerçekleştirilecek kura çekimine, 5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray ve Antalyaspor seribaşı olarak katılacak. Kuradaki diğer takımlar ise Akhisar Bld., Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor olacak. Grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak.

Hakan yeşil ışık yaktı

Haberin Devamı

BUNDESLİGA ekiplerinden Hamburg’un genç yeteneği Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile çalışmaktan mutluluk duyacağını açıkladı. İtalyan basınından Tutto Mercato’ya konuşan 19 yaşındaki yıldız, Mancini’nin çok beğendiği bir hoca olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!