Berlin'de 10 bin Obra

Güncelleme Tarihi:

Berlinde 10 bin Obra
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 21:58

Sarı lacivertli yönetim, “Road to Berlin” tişörtünü üretirken Zeljko Obradovic’i unutmadı. Stat mağazaları ve internet üzerinden satışa sunulan ürün büyük ilgi gördü. F.Bahçe, Berlin’de 12-16 Mayıs’taki Final Four’da hem koçu onore etmek hem de tribünde güzel bir atmosfer oluşturmak istiyor.

Haberin Devamı

FENERİUM, Final Four’da Obradovic’e sürprize hazırlanıyor. F.Bahçe’yi desteklemek için Berlin’e gidecek olan taraftarlara Final Four öncesi satışa sunacağı sınırlı sayıda üretilen “Road To Berlin” tişörtleri ve şallarıyla sürpriz yapmaya hazırlanan Fenerium, ayrıca koç Obradovic için de bu tişörtlerde bir sürpriz gizledi.

Bugün itibariyle stat mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulan tişört ve şallar, 9 Mayıs’ta İstanbul’daki iki havalimanı, Final Four zamanı da Berlin’de kurulacak stantta taraftarlara sunulacak.

HATIRA ŞALLARI DA RAFLARDA

FENERIUM mağazalarında 34.95 TL’den satışa sunulan “Road To Berlin” tişörtlerinin iç tarafında yer alan efsane koç Zeljko Obradovic’in fotoğrafı, Fenerbahçeli taraftarları ve Obradovic’i sevindirecek.

Giyildikten sonra tişörtün iç tarafı kaldırıldığında Sırp hocanın fotoğrafı ortaya çıkıyor. Fenerbahçe yönetimi bu sayede, Final Four’un oynanacağı Mercedes Benz Arena’da yaklaşık 10 bin taraftarın Obra siluetine bürünmesini sağlayacak.

Fenerium ayrıca, 24.95 TL’den satışa sunulan “Road To Berlin” şallarını da finalin hatırası olarak taraftarlarına sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!