Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yalnız güzel

Antalya Tenis İhtisas Kulübü Müşteri İlişkiler Sorumlusu Ebru Kaytan, Sevgililer Günü'nü tek başına geçirmek istemediğini söyledi

ANTALYA Tenis İhtisas Kulübü'nün 21 yaşındaki müşteri ilişkileri sorumlusu Ebru Kaytan, şimdilik yalnızlığı seçmiş. Kalbinin boş olduğunu söylüyor. Ancak yalnızlığın sıkıcı olduğunu söyleyen Ebru, Sevgililer Günü'nü tek başına geçirmek istemediğini söylüyor. İlişkisini kısa süre askıya almış... Bunun nedeninin aldatılmak olduğunu söylüyor.

ÇEVRECİ EBRU

Ebru, balık burcu. Kısacası, romantik, duygusal, sevgiye inanan bir yapıya sahip. Sevgiye inanıyor ama karşılığını bulalamamaktan yakınıyor. Araba kullanmayı çok seviyor. Ama kurallara uyarak. Hız yapanların, hem kendisine hem de başkalarına saygısının olmadığını düşünüyor. Bowling de Ebru'nun hobileri arasında. Bir de doğa düşkünü. Yeşili çok seviyor ve fırsat buldukça doğa yürüyüşü yapıyor.

EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

İnsanlara gereğinden çok değer verdiğine inanıyor. Evlenmeyi şimdilik düşünmüyor. Ama bir gün mutlaka doğru insanı bulacağına inanıyor.

Onun hedefi, işinde iyi bir noktaya geldikten sonra kendi işini kurmak. Küçük bir butiğin kendisi için yeterli olacağını söylüyor. Hırslı bir yapıya sahip. İşini hiç şansa bırakmıyor. Eğlenmeyi çok sevdiğini söylüyor.

ÇABUK SİNİRLENİYOR

Sakin bir yapıya sahip. Ancak çok çabuk sinirlendiği de olabiliyor. Ebru. sinirlendiğini insanlara belli etmemeye çalıştığını söylüyor. Bunun için de dışarı çıkıp dolaşmayı tercih ediyor. Ortama göre neşeli ve espirili de olabiliyor. Yemek yapmayı çok seviyor. Her türlü yemeği bildiğini söylüyor. Tatlılar ve pastalar da buna dahil.

İlk çağrışımlar

Aşk: İhanet

Erkek: Olmazsa olmaz

Kadın: Güzellik

Para: Yaşam

İhanet: Kötü

Evlilik: Sadakat

Başarı: Azim

Hırs: Güç

Cesaret: Risk

Mutluluk: Huzur

İŞTE LİSTESİ

Parfüm: Burbrey's

Makyaj ürünü: Nivea

Kıyafet: Mango

Ayakkabı: Elle

Takı: Gümüş

Telefon: Panosonic

En son izlediği film: X Men

Eğlence mekanı: Sharlock's

En sevdiği aktrist: Türkan Şoray

En sevdiği yemek: Taze fasulye

Gittiği restoran: Memo's

En sevdiği aktör: Kevin Costner

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!