Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

O'nun yaşamı spor üzerine

AKUT'un Antalya'daki ilk bayan üyesi olan Özlem Kahriman, çeşitli sportif etkinliklerle yaşamını renklendiriyor.

ÜST üste yaşanan iki deprem felekatinde, canla başla çalışan isimsiz kahramanlardan birisi olan AKUT'un bayan üyesi Özlem Kahriman, çevresi tarafından ‘‘Yardım Meleği’’ olarak tanınıyor.

İzmit ve Bolu depremleri öncesi, İstanbul'a bağlı olarak çalışan Akdeniz Bölge Timi'ndeki tek bayan üye olan Kahriman, peşinden gelen 6 hemcinsine de örnek oluyor.

Timin operasyon bölümünde, İzmit, Değirmendere, Gölcük ve Düzce'de telsiz irtibatı sağlamak, sedye taşımak, enkaz temizleme çalışması ve arkadaşlarının gıda ihtiyaçlarını gidermek gibi görevler üstlendiğini anlatan Kahriman, o günlerden sonra, her sert esen rüzgarda, aklına depremzedelerin geldiğini söylüyor.

DAĞ TUTKUSU

Birçok insanın yaşamını kaybettiği ve acı çektiği bölgelerden gelip, Antalya'ya yerleşen Özlem, insanların depremzedelere karşı olan duyarsızlığını görünce, incindiğini söylüyor.

AKUT'a ayırdığı zamanının neredeyse tümünü spor yaparak geçiren Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu son sınıf öğrencisi Özlem, bu günlerde yakında yapılacak olan eğitime hazırlanıyor.

Dağcılığın yanında Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı olarak futbol hakemliği de yapan sporcu, amatör maçları yönetiyor. İlkokul yaşlarından itibaren sporla uğraşan Kahriman, genç ve güzel olmasının doğal sonucu olarak, mankenlik ajanslarından teklifler alıyor. Yaptığı işlerinin mankenliğe ters düştüğünü savunan güzel sporcu, bu yüzden teklifleri her seferinde askıya alıyor.

Giyimine özen gösteren birisi olarak tanınan Kahriman, aldığı her kıyafetin kaliteli olmasına dikkat ediyor. Kıyafetlerinde canlı renkleri tercih eden güzel dağcı, kendisine ayırdığı zamanlarda, herkes gibi davranıyor.

Sedye taşıdı

Ülkemizin yaşadığı en büyük felaket olan Marmara depremlerinde, AKUT'ta faal görev alan Özlem Kahriman, depremzedelere ve arkadaşlarına, sedye taşıyarak yardımcı oldu.

FAULE KIRMIZI KART

Yaklaşık 4 yıldır lisanslı futbol hakemliği de yapan Özlem Kahriman, kasti faul yapan futbolcuların gözünün yaşına bakmıyor ve tereddüt etmeden kırmızı kartı gösteriyor.

GİYİMİNDE ÖZENLİ

Özlem Kahriman, sporcu kişiliği kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Gece hayatıyla fazla ilgilenmeyen Kahriman, spor giyimi tercih ediyor ama, özel günler için aldığı klasik elbiseleri de kendisine yakıştırmasını iyi biliyor.

HIZ MERAKI

Okuldan ve spordan arta kalan zamanlarını ailesiyle geçirmeyi tercih eden Özlem, zaman zaman otomobiliyle hız yapmayı seviyor.

İŞTE LİSTESİ

Kıyafeti : Polo

Giyim tercihi : Spor

Saati : Casio

Parfümü : Roma

Kuaförü : Talya Otel

Takı tercihi : Otantik takılar

Kulandığı otomobil : Fiat Palio

İçki tercihi : Beyaz şarap, Bacardi

Gittiği eğlence mekanı : Yok

Restoran tercihi : Beydağı Restaurant

Okuduğu kitap : Bitmeyen kavga

En sevdiği film : Matrix

Sevdiği aktör : Anthony Hopkins, Mehmet Aslantuğ

Sevdiği şarkıcı : Candan Erçetin, Sertab Erener

Sevdiği şehir : İstanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!