Benim gönlüm Bursa'da olacak

Güncelleme Tarihi:

Benim gönlüm Bursada olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2011 13:48

Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, geride kalan 2010-11 sezonu, transfer söylentileri ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Gelecekte hedefinin Avrupa'da oynamak istediğini vurgulayan genç futbolcu, "Kalırsam da gidersem de benim gönlüm her zaman Bursa'da olacak" dedi.

Profesyonelliğe Batman Petrolspor'da başlayan, ardından Bucaspor'da kendini gösteren ve Bursaspor'da şampiyonluk yaşayan, ismi Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleriyle anılan, Atletico Madrid gibi futbolda dünya devi bir kulübün izleme komitesi tarafından mercek altına alınan Bursaspor'un genç yeteneği Ozan İpek Doğan Haber Ajansı'na konuştu. Geride bırakılan 2010-11 sezonunu değerlendiren Ozan, kendisi için olumlu bir sozunun geçtiğini, ilk 4-5 haftalık bir periyotta sıkıntı yaşadığını ancak daha sonra kendisi gibi oynamaya başladığını belirtti. Ozan, "Aslında bu sezonla alakalı tam mutlu değilim. O da kulüp açısındın. Sezona şampiyonluk hedefiyle girmiştik ama geçtiğimiz yıl gibi değildi. Avrupa kupasına katılmamız sevindirici ama benim adıma burum bir sevinç. Şampiyonlar Ligi'ni tattıktan sonra yine o platformda mücadele etmek isterdim" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BU YIL AÇ DEĞİLDİK"

Bu sezon takımdaki eksikliğin ne olduğunu değerlendiren başarılı sol kanat oyuncusu, "Sezona iyi bir giriş yaptık. Ama oyun bazında pek de iyi değildik. 6'da 6 yaptığımızda bile geçtiğimiz seneki açlık yoktu. O periyotta bile bir şeyler eksik gibi hissediyorduk. Bence açlığa bağlık. Geçtiğimiz yıl takım açtı ve şampiyon olduk. Kimsenin ummadığı bir anda oldu. Bu yıl ise açlk yoktu. Şampiyonluk yarışından erken koptuk" şeklinde konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON FARKLI OLUR"

UEFA'da Türkiye'yi temsil edeceklerini ve Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle daha büyük hedefler koyabileceklerini ifade eden Ozan İpek, "Bu sene Avrupa kupasına katılacağız. Kendi aramızda da konuşuyoruz. Avrupanın en büyük ikinci kupası. Daha değişik şeyler yapacağımaz inanıyorum. Ön elemeleri geçip katılabilirsek önümüzdeki sezon çok daha farklı şeyler olacaktır" dedi.

"TRANSFER HABERLERİ MUTLU EDİYOR"

Transfer söylentileri ile ilgili soruyu yanıtlayan Ozan, "Şu an için düşünmüyorum fazla. Tatile çıkıp tatilden sonra kararı vermek istiyorum. Herşey karışık. Kulüple pürüzler var uzatma konusunda. Ama hala 1 yıllık mukavelem var. Gelecek sezonla ilgili belli değil. Bu transfer söylentileri beni tetikliyor. Böyle haberler çıktıkça istendiğini biliyorsan iyi yoldayım demek ki. Haberler çıktığı zaman mutlu oluyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BENİ BEN YAPAN BURSASPOR"

Bursaspor'un kendisi için çok önemli olduğunu, yıldızının burada parladığını belirten Ozan İpek, "Buraya gelirken ilk geldiğim günü hatırlıyorum. Oftaş maçıydı. O maçı seyrediyordum. Sonuçta iki alt ligden geldim. Ben burada oynarım dedim. O günden sonra değişen çok şey oldu. Beni kimse tanımıyordu. Beni ben yapan Bursaspor oldu. Sıçrayışım çok farklı oldu. İnanılmaz bir sene yaşadık geçen sene. Bu sene yine devam etti. Buraya borcum çok. Beni ben yapan bursaspor. Umarım verilecek kararlar benim adıma da kulüp adına da hayırlı olur" şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK HEDEFİM AVRUPA"

En büyük hedefinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu ifade eden genç futbolcu, "Avrupa'da futbol oynamak hedefini tatmak istiyorum. Hangi lig olur bilimyorum ama umarım gidersem de çok iyi bir lige giderim. Orada oynamayı çok istiyorum. En büyük hedefim bu. Futbolu bırakırken de başladığım yere geri dönmek istiyorum. Yani Bursaspor'a. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. 2,5 yıldır beni Bursalı gibi görüyorlar. Umarım onlara layık olmuşumdur. Ama bundan sonrası için kalırsam da, gidersem de benim gönlüm her zaman burada olacak" dedi.

Haberin Devamı

"HIRSIMI BEĞENİYORUM"

Kendisiyle ilgili en beğendiği özelliği olarak hırsını gösteren Ozan İpek, "Hırsımı beğeniyorum. Hırsı seven bir oyuncuyum. Maçı alabilmek için, galip gelebilmek için herşeyi yapmayı seviyorum. Kendimle alakalı en çok sevdiğim özelliğim bu" dedi. Ozan, küçük yaşta kendine heedf koyduğunu, o yaşta bile bazı şeylerin farkında olduğunu ifade ederek, "Farklı olduğumu düşünüyordum. Ama profesyonel olduktan sonra bunlar değişiyor. Zor bir yerden geldim. Batman'da profesyonel oldum. Oradan buraya çıkmak çok zor. Bazı şeyler şans diyebiliriz" diye konuştu.

"BU CEZA HERKESE DERS OLACAK"

Sporda Şiddet Yasası'nın çıkmasının iyi olduğunu vurgulayan Ozan, "Umarım bundan sonra stada gelen herkes sonunda ne olacağını bildiği için düşünmek zorunda kalacak. Yasanın çıkması çok iyi oldu. Herkes artık sağ duyulu olmalı. Dünyanın her yerinde futbol bir oyun. Bunu abartmanın, değişik şeylere başvurmanın bence önemi yok. Zararı size dokunuyor. Bu aldığımız cezalar da umarım herkese bir ders olur" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!