Benfica maçı öncesi büyük müjde!

Güncelleme Tarihi:

Benfica maçı öncesi büyük müjde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 14:52

Beşiktaş’ın rakibinde zorlu randevu öncesi hücum hattında büyük sıkıntı var. Forvette Jimenez’in oynaması çok zor. 10 numara Rafa’nın ve geçen sezonun golcü ismi Jonas’ın da durumları, stoper Lindelöf gibi şüpheli .

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş’ın, B Grubu’ndaki ilk rakibi Benfica’da zorlu randevu öncesi önemli eksikler bulunuyor. Portekiz’deki Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak mücadeleye Benfica, 4 önemli ismi olmadan çıkabilir.

Son lig maçında Arouca’yı 2-1 yenen Kırmızı-Beyazlılar’ın, Braga’dan bu sezon kadrosuna kattığı ve 10 numara pozisyonunda oynayan Rafa Silva’nın, yarın sahada olma ihtimalinin şüpheli olduğu bildirildi. Forvet hattında Raul Jimenez’in sakatlığının devam ettiği ve oynamasının düşük olduğu ifade edilirken, bir başka golcü ve geçen sezonun (36 gol atıp, 14 asist yapmıştı.) flaş isimlerinden Jonas’ın da forma giymesinin zor gözüktüğü belirtildi.

MİTROGLOU GÖREVE HAZIR
Bu üç ismin yanı sıra savunmanın kilit isimlerinden Victor Lindelöf’in de durumunun, tıpkı Jonas ve Rafagibi maç saatinde belli olması bekleniyor. Rakibin teknik direktörü Rui Vitoria’nın Lindelöf’ün yerine Lopez’i oynatması beklenirken, şu an için tek iyi haberin, Yunan forvet Kostas Mitroglou’nun oynayacak duruma geldiği bildirildi. (Fanatik)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!