Ben kazandım ben öderim

Güncelleme Tarihi:

Ben kazandım ben öderim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2014 22:54

Chelsea takımının yıldızı Eden Hazard ile yemeğe çıkan Senegalli futbolcular Demba Ba ve Moussa Sow, hesabı ödemek için birbiriyle yarıştı. Kazanan, turnuvanın birincisi Beşiktaş’ta forma giyen Demba Ba oldu.

Haberin Devamı

SOMA’ya yardım için düzenlenen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Chelsea maçlarında forma giyen Demba Ba, Moussa Sow ve Eden Hazard, turnuva sonrası Ortaköy’de bir araya geldi. Chelsea’nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard’ı yemeğe davet eden Senegalli futbolcular, gecenin sonunda hesabı ödemek için birbiriyle yarıştı.

Moussa Sow, adisyonu alan Demba Ba’ya kızdı. Fenerbahçeli yıldız Moussa Sow, Demba Ba'nın elinden adisyonu alarak “Bırak ben ödeyeyim, sen daha misafirsin” dedi. Demba Ba ise şu yanıtı verdi: “Turnuvayı ben kazandım, ben ödeyeceğim. Sen de kazandığında ödersin”

Cem Baba
Yoldan geçen bir futbolsever, Demba Ba’ya “Cem Baba bir fotoğraf da bizimle çektir” diye seslendi. Bu durum, mekândakileri güldürdü. Herkesin neden güldüğünü anlayamayan Demba Ba, çevirmeninden olayın aslını öğrenince kahkaha attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!