Ben Arfa'ya James şartı

Güncelleme Tarihi:

Ben Arfaya James şartı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 00:41

10 numara pozisyonu için Nice’te harika bir sezon geçiren Hatem Ben Arfa’ya talip olan sarı lacivertliler, bu oyuncunun ilk tercihi olan Paris St. Germain’in hamlesini bekliyor. Fransız kulübü, James Rodriguez’i transfer ederse Arfa’dan cayacak ve F.Bahçe masaya oturacak.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, 10 numara transferinde Ben Arfa ile anlaştı ancak transferde tek rakibi olarak kalan Paris St. Germain’in James Rodriguez transferini bekliyor. Fransız kulübü, Real Madrid’in Kolombiyalı yıldızını transfer ederse Ben Arfa transferinden vazgeçecek ve Tunus asıllı Fransız yıldız Fenerbahçeli olacak. Sarı lacivertliler bir kaç gün içinde olumlu ya da olumsuz bir sonuca varacaklar.

BEDAVA GELECEK
Değeri 10 milyon Euro olan Ben Arfa için tekliflerini yapan sarı lacivertliler uzlaşma sağlanmasına rağmen oyuncunun ilk tercihinin PSG olması nedeniyle beklemeye geçtiler. Geçen yıl Nice’te 34 maç oynayan ve 17 gol 6 asist ile mükemmel bir sezon geçiren Ben Arfa bonservisi elinde olduğu için 10’ün üzerinde kulüpten teklif aldı. Tüm teklifleri eleyen Fransız yıldızın kararı ya Fenerbahçe ya PSG olacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!