Belediye'de inanç tam

Güncelleme Tarihi:

Belediyede inanç tam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 10:20

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı futbolcuları Efe İnanç, Ekrem Ekşioğlu ve Oğuzhan Bahadır, yaptıkları açıklamada, takım olarak hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söylediler.

Haberin Devamı

31 yaşındaki orta saha oyuncusu Efe İnanç, her sezon daha iyi bir derece elde etmek için çabaladıklarını ifade ederek, "Hedefimiz geçen sezon elde ettiğimiz dereceden daha iyi bir derece elde etmek. Ligin üst sıralarında yer almak. Geçen sene Türkiye Kupası'nda final oynadık, bu sene tekrar o başarıyı yinelemek istiyoruz. Ligde daha üst sıralarda yer almak istiyoruz. Geçen sezon Türkiye Kupası'nda ilerlediğimiz için lig sıralamamız aşağılardaydı. Bu yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek istiyoruz. Artık gelirler arttığı sürece takımlar daha iyi transferler yapabiliyorlar. Daha iyi oyuncular alıyorlar. Kalitenin artması Türk futbolu adına güzel. Seyirci açısından da daha ilgi çekici hale geliyor. Her takım kaliteli futbolcular alıyor. Böylece lig daha çekişmeli oluyor. İyi bir lig olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'UN HER ZAMAN KENDİYLE BİR YARIŞI VAR"

Takım kaptanı Ekrem Ekşioğlu, hedeflerinin Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek olduğunu dile getirerek, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un her zaman kendiyle bir yarışı var. Geçen sene bir hedefimiz vardı, bu da Avrupa'da ülkemizi temsil etmekti. Bu sezon da bu hedef doğrultusunda devam edeceğiz. Yine üzerine koyacak bir takım olacağız diye ümit ediyorum. Giden arkadaşlar var, takıma yeni gelen arkadaşlarımız var. Onların takıma uyumunun iyi olacağını ümit ediyorum. Şunu söyleyebilirim ki bu sezon daha ileri giden bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor olacak. Bence gelen yabancı oyuncunun kaliteli olması ligin gelişimi açısından önemli bir ayrıntı. Böyle yabancılara her zaman kapımız açık. Onların ligimizde olması da bizim açımızdan mutluluk verici" diye konuştu.

"BU SEZON TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Turuncu-lacivertli takımın file bekçisi Oğuzhan Bahadır ise bu sezon Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Kendi açımdan koyduğum hedef geçen sezondan birkaç maç daha fazla oynayabilmek. Takımda sürekli kalıcı olabilmek. Takım açısından hedef ise geçen sene Türkiye Kupası finali oynadık, bu sezon o kupayı almak. Ligde de ilk beş içinde olabilmek hedeflerimiz arasında. İyi takımız ve yeni gelen arkadaşlarımız var. İnşallah onlar da uyum sağlarsa, bizim takımın uyumu herkesin bildiği gibi çok iyi bunu bozmadan seyirciye de güzel futbol izletip, iyi yerlere gelmek istiyoruz. Keşke her zaman kaliteli yabancılar gelse de ligin kalitesi artsa. Bazen iyi diye geliyor, uyum sorunu yaşıyorlar. Uyum çok önemli, inşallah uyum sağlarlar ve lig kalitesi yükselir. Dışarıdan izleyenler daha iyi futbol izlerler. O zaman stadyumlar da daha fazla dolar" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!