Belediye çukuru

Güncelleme Tarihi:

Belediye çukuru
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2008 00:00

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la oynadığı 2 maçta 5 puan kaybetti. G.Saray ile Beşiktaş da o çukurda 2’şer puan kaybıyla çıkarken beraberliğe şükrettiler.

NE sahası var, ne de seyircisi... Üstelik Süper Lig’de ilk kez mücadele ediyorlar. Ancak, başlarında işini bilen bir teknik direktörü olan; isimsiz ama takım oyunu oynayan futbolculardan kurulu bir takım İstanbul Büyükşehir Belediyespor...

Abdullah Avcı’nın takımının en önemli özelliği, büyük maçlarda ortaya koyduğu üstün performans. Diğer rakipler karşısında başarısız sonuçlar alsa da, iş üç büyüklere gelince aslan kesiliyor Belediyesporlu futbolcular. Açılış maçında Fenerbahçe’yi Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-0’lık skorla eli boş gönderen turuncu lacivetli ekip, güçlü rakibine Kadıköy’de de aynı kabusu yaşatmaya çok yaklaşmıştı. Ancak ne var ki, son 5 dakikada gelen gollere engel olamayınca 1 puana razı oldular.

2-0’dan 2-2’ye

Fenerbahçe’nin 5 puan bıraktığı belediye çukurundan ezeli rakipleri G.Saray ile Beşiktaş da nasiplerini aldı. Hatırlatmakta fayda var. G.Saray da Ali Sami Yen Stadı’nda kendi seyircisi önünde 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği uzatma dakikalarında bulduğu golle kurtarmıştı. Beşiktaş ise ölüp ölüp dirildiği İnönü Stadı’ndaki karşılaşmada golsüz beraberliğe şükretmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, üç büyüklerle 4 maç yaptı ve hiçbirini kaybetmedi. Güçlü rakipleri ise belediyenin çukurunda 9 puan kaybetti.

HAFTANIN ALTINKARMASI

Oğuz(Gaziantep)

Kratochvil(Denizli)

Servet(G.Saray)

İ.Toraman(Beşiktaş)

Hayrettin(Sivas)

Arda(G.Saray)

İlyas(İstanbul BŞB.)

Ekrem(Gaziantep)

Tello(Beşiktaş)

Nonda(G.Saray)

M.Yıldız(Sivas)


Kart Raporu:

KIRMIZI KARTLAR: Serhat (Denizli), Çağdaş (Trabzon), Şener (V.Manisa)

SARI KARTLAR: Aurelio (F.Bahçe), Ali Tandoğan (Beşiktaş), Mehmet Nas (G.Birliği), Ediz, Özer, Erhan (Ank.Spor), Yusuf, Fatih Egedik (Denizli), Efe (İstanbul BŞB.), Aydın, Ali Turan (Kayseri), Hayrettin (Sivas), Erdinç (Trabzon)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!